reklama

Luty 2013

nutka nasz biedna :* bedzie dobrze, wszystko sie ulozy :-)

Bella nie nakrecaj sie tylko spokoj nas ratuje ! ja tez mam twardy brzuch czesto mysle ze dlatego ze nie odpoczywam w dzien, wiecej lez, nie mysl negatywnie i zobaczysz ze bedzie lepiej :-)
widze ze moj syn nie szanuje swojego mieszkania bo czasem on swoim kopaniem sprawia ze mi brzuch trwardnieje ;-) mysle ze mamy tez skurcze braxtona h. Skurcze Braxtona-Hicksa - Ciąża - Rodzina - Polki.pl
kiedy masz wizyte ? jak sie niepokoisz mocno jedz na IP, wcale nie musza cie zatrzyumac zawsze mozesz sie nie zgodzic ;-)

reklama
Bella - może dla świętego spokoju podjedź na ip a jak nie o do jakiegoś innego gina jutro?

Może tak odczuwasz te skurcze przygotowujące macicę do porodu, albo za dużo wysiłku w dzień?

Mi się nie napina albo ja tego nie czuję.

Nutka- ogarniaj temat i wracaj do nas bo tęskno nam... pewnie będzie wam tam lepiej choć samotnie pewnie i początek będzie trudny, ale od czego są ciotki z BB.

Annaroksana - odpoczywaj, ale i też zwiedzaj

Ja bym coś zjadła, ale nie wiem co...

Ja w pierwszej ciazy chodzilam sama, moja maz ma nienormowany czas pracy, nie bylo mi przykro za partnera podczas cwiczen mialam polozna :-) na poczatku jak grupa sie stworzyla kazdy opowiadal o sobie i wlasnie wtedy ja powiedzialam ze maz w robocie, inna ze samotna matka jest a jeszcez innna mowila ze jej faceta SzR nie interesuje ;-) rozne sa sytuacje zyciowe wiadomo ;-) Gdyby Zanetka zechcioala dojezdzac do SzR do mojego miasta to bym z nia chodzila hehehe, Zanetko co ty na to :-) ???

ja wiem co bym zjadla ja wiem .... ta kapuste co zakisilam w wielkim glinianym garnku 3 dni temu :rofl2::-D gdyby moja watroba umiala mowic zapytalabym jej czy moge zjesc miseczke kapusty i nie bede miala z tego tytulu nieprzyjemnosci :-p:rofl2::laugh2:

Cortina za dwa tyg. Dopiero:(
Też ostatnio się nie oszczedzalam i tez mam takie przeczuci, że jak mala kopie czy ułoży się inaczej to twardnieje mi wszystko:( ja trochę się martwię o ten poród przedwczesny...teraz postaram się 3-4 dni polezec jak do poniedziałku czy wtorku będzie nadal tak często twardy to pojadę na IP.

Cortina za dwa tyg. Dopiero:(
Też ostatnio się nie oszczedzalam i tez mam takie przeczuci, że jak mala kopie czy ułoży się inaczej to twardnieje mi wszystko:( ja trochę się martwię o ten poród przedwczesny...teraz postaram się 3-4 dni polezec jak do poniedziałku czy wtorku będzie nadal tak często twardy to pojadę na IP.

no i sama sobie odpowiedzialas, nie szanujemy sie to mamys za swoje :-P a ten przych twardnieje ci od dolu ? jak od dolu to pewnie mala sie albo uklada tak albo kopie w dol, moj Olo notorycznie wali mi w okolice szyjki macicy az czasmi podskakuje :eek: no i nie lubi jak siedze na krzesle :laugh2:

Hej babeczki ja dopiero zlądowałam do domu. Dzisiaj dzień w rozjazdach, zwolnienie zawiozłam do pracy, odwiedziłam teściową a później poszłyśmy oglądać wózki.

Nutka nie martw się wszystko będzie dobrze. Powodzenia:-)

Bella
mi też czasami brzuch twardnieje i w sumie nie wiem czy ma mnie to martwić, a wczoraj na wizycie oczywiście zapomniałam o to zapytać :-(

Cortina ale mi narobiłaś smaka na kiszoną kapustę, ale skąd ja ją teraz wezmę:wściekła/y:

mi też brzuch twardnieje i to są ewidentnie te skurcze przygotowujące. maluda inaczej jednak się wypina i nie czuć przy tym dyskomfortu. te skurcze mam z reguły jak leżę na plecach lub jak jestem cały dzień w ruchu. dlatego bella leż ile się da...

reklama
Martuszka no właśnie mój partner chyba nie zdaje sobie sprawy jak dużo przyszłych ojców chodzi do szkoły rodzenia. Ale też pracuje na zmiany i nie zawsze by mógł być na tych zajęciach :eek:

Cortina gdybym mieszkała bliżej ZG to na pewno bym się skusiła. Ale niestety jest to 70km ode mnie, a ja nie mogę sobie teraz pozwolić na dodatkowe wydatki. Wiadomo paliwo kosztuje. Ale bardzo miło z Twojej strony, że byłabyś w stanie poświęcić się dla mnie, mimo to, że nie miałaś zamiaru iść do SzR.

Moja mała ostatnio tak szaleje, że aż banan się na buzi pojawia:-) Od razu sobie wtedy przypominam, że ktoś we mnie mieszka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry