reklama

Luty 2013

Gosia. Ja już też mam mega doła domowego. Wcześniej miałam doła, że mi się nic nie chce. Teraz mam, że mi się chce a nie mogę! Mam nadzieję, że od poniedziałku dziewczynki wrócą do przedszkola, a mi nadal będzie się chciało to ruszę do Ikei, odbiorę w końcu nowe prawo jazdy, pojadę do Tesco zobaczyć co mają z zabawek, bo u nas 5 urodziny Tosianki za 2 tygodnie, no a potem święta oczywiście i takie tam. Oczywiście jedna wyprawa za jednym razem i to nie codziennie, bo chcieć a móc to nie to samo niestety w obecnym stanie...

Aniołeczek. Do wtorku chyba dasz radę! Póki co może chociaż jakiś clotrimazol w kremie - on raczej tani i bez recepty.

Cwierć Nuta. Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

dzisiaj nie pada i nawet słonko wyszło, więc może się ruszę z domu, bo świra też dostaję - więc Gosia witam w klubie:baffled: od dwóch dni znowu brzuch pobolewa - i to od rana, choć noc w miarę przespana i powinnam czuć się dobrze...

dzisiaj Hanulka weszła mi do łazienki, ja się przebieram więc dojrzała mnie nago i jak zwykle zainteresowały ją piersi - w jej rozumowaniu jedna pierś to dwa cycusie:tak: brodawka to mały cycuś a cała reszta to duży cycuś:-D dotknęła obu piersi zachwycona i stwierdziła: ale one fajnie tańczą:szok::-D chyba czas zabrać się za ćwiczenia ujędrniające:-p

kasiadz, kaja straszne to co piszecie:( człowiek ma problem, same stresy, a tu lekarze nie wiedzą jak pomóc:-(
aniołeczek pędź do ginka, niech szybko ratuje!
Nutka zrób się na bóstwo i powodzenia w podbijaniu nowego świata:tak: &&&&&
Bella mój ginek chyba mi nie sprawdza:baffled: chyba że robi to a ja nie wiem:laugh2: czy wiesz co z eve???
klowee Tobie też przypałętały sie problemy:( zdrówka życzę i już nie znikaj!

jest światełko :tak:wczoraj doktor podał mi nazwisko jednej ginekolog która przyjmuje we wrocku i katowicach znalazłam dziś do niej komórkę zadzwoniłam okazało że się że coraz więcej trafia do niej pacjentek z bolerioza i i ogarnięta w temacie trzymajcie kciuki jutro o 20 ma wizytę i usg prenatalne mam nadzieje że będe w dobrych rękach do końca ciąży:-)

jest światełko :tak:wczoraj doktor podał mi nazwisko jednej ginekolog która przyjmuje we wrocku i katowicach znalazłam dziś do niej komórkę zadzwoniłam okazało że się że coraz więcej trafia do niej pacjentek z bolerioza i i ogarnięta w temacie trzymajcie kciuki jutro o 20 ma wizytę i usg prenatalne mam nadzieje że będe w dobrych rękach do końca ciąży:-)

Mocno 3mam kciukasy!!!!!!

Znalazłam kuriera, który weźmie mi paczkę z ciuszkami z UK za 10 f:D I tak to dużo, ale taniej już się nie da. A znajomi żadni nie jadą do PL na święta niestety, więc tak musze się ratować:)

kaja no to trzymamy mocno kciuki!!

ale mi się słabo robi buuu... otwarłabym sobie okno, ale młodego mi zawieje :/ i nie pada... może przejdę się z nim na spacer po osiedlu - przeraża mnie tylko kwestia tego, że zamiast grzecznie wrócić do domu będzie się wydzierał, że nie chce, a ja będę musiała się z nim siłować... naprawdę niedługo zeświruje. dokladnie tak jak agisan napisała - wcześniej dół, że się nie chce, teraz dół, ze się chce, a nie można buuu

witam

Kaja- tzymam kciuki!
Bella- nie wiem czy lekarz mi mierzy macicę, czy nie, ale coś tam maca, czasem powie " maciczka jest ładna" i ja jakos nie zastanawiam się nad tym. U mnie brzuch zaczyna się nad nogami a konczy pod piersiami:-D- tyle sama wiem :-D
Moj organizm walczy z przeziębieniem- i jest całkiem całkiem :tak:
Zjadłabym takiego rogalika świętomarcińskiego (nie wiem czy jadłam kiedykolwiek).

A jaki to rogalik?

Ja to czuje pod pępkiem że brzuch mam twardawy i ciągnie mnie w dol:( a nad pępkiem jakby pusto:/ niby czuje czasem kopa nad pępkiem ale tak najczęściej pusto tam jest:/

ej nie mówić mi tu o moich kochanych rogalach marcińskich! :-D bo ja w tym roku siły nie mam na pieczenie, a zjadłabym hehe no a że w Poznaniu w tym roku mnie na Marcina nie będzie to kupnego pysznego też nie będę miała :-(

reklama
Dziewczyny współczuje choróbsk i stresu z nimi związanego. Trzymam kciuki za poprawę.

Mi chyba lekarz nie mierzy dna macicy muszę się zapytać na następnej wizycie.
Byłam na glukozie i powiem wam że mi smakowała aż się pielęgniarka zdziwiła :happy: bardziej było czuć cytrynę niż tą słodycz.

Wiecie co z LadyDo? Już dawno się nie odzywała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry