domikcw
Fanka BB :)
witam:*
załamac się idzie z tym macierzyńskim! to jest cholernie niesprawiedliwe. komus braknie kilka dni i co... no dupa blada....
na becikowe moze się załapie. wymyslaja takie glupoty że... a tu niby kraj prorodzinnny.. to ja sie pytam gdzie??? rodzinne 74 zł i to dla nielicznych. smiechu warte i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spac dziewczyny nie mogę w nocy. dopiero nad ranem zasypiam. brzuszek twardy, coś boli kolo pepka i okrytnie po lewej stronie pod żebrami!!
co to tam tak boli??
pomysłu na obiad brak a weny to już na poziomie 0.........buuuu
załamac się idzie z tym macierzyńskim! to jest cholernie niesprawiedliwe. komus braknie kilka dni i co... no dupa blada....
na becikowe moze się załapie. wymyslaja takie glupoty że... a tu niby kraj prorodzinnny.. to ja sie pytam gdzie??? rodzinne 74 zł i to dla nielicznych. smiechu warte i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!spac dziewczyny nie mogę w nocy. dopiero nad ranem zasypiam. brzuszek twardy, coś boli kolo pepka i okrytnie po lewej stronie pod żebrami!!
co to tam tak boli??pomysłu na obiad brak a weny to już na poziomie 0.........buuuu
za rok poprzedzający czyli 2012. Tak dziewczyny były pouczone na szkoleniu...
, więc pozostaje mi łykanie leków w hurtowych ilościach i nadzieja, że uda się jak najdłużej pozostać w dwupaku
, że pewnie moje maleństwo przez to spać nie może
:-(Szkoda słów....