Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-) Ostatnio powiedziałam, że po grochówce bo normalnie gapili się na mnie jak na dziwadło hi hi hi ;-):-)
Nie mam sił na nic:-( Heksa, mój Robert jest kucharzem i przez wiele lat pracował w kuchni, więc gotowanie, zmywanie i inne prace domowe idą mu znacznie sprawniej niż mi.Poza tym on to lubi, twierdzi, że sprzątanie go odpręża.
![]()
![]()
A mnie wczoraj wieczorem zaczęły boleć plecy.Taki bardzo silny ból z prawej strony lędźwi, promieniujący aż na pośladek i udo. Nie wiem czy się tym martwić, czy nie i czy to w ogóle ma coś wspólnego z ciążą. Masaż ani nagrzewanie nie pomaga. Mama już ode mnie telefonów nie odbiera, bo dzwonię do niej co pół godziny z każdą pierdołą.
![]()
Miała któraś z Was coś takiego??
Dziewczyny, też już macie taki brzuchol????? Doła załapałam normalnie, jakbym w min 4 miesiącu była. Jak przymierzyłam sukienkę weselną to pognałam szybko do sklepu z bielizną po gatki bezszwowe wyszczuplające. Specjalnie kupiłam takie nie gorsetowe by dzidzi nie obciskało. Oczywiście jak już szykowałam się na ślub to zaczął od nich brzuch boleć hehe i tyle ich się nanosiłam..100 zł do kosza![]()