hello maj dir lutowki !!!
Martuszka mi tam sie bardziej podoba rybi delfin ;-)
zobacz co moje dziecko wybralo dla brata, oczojebny zielony samochod, nie komponuje mi to z moja piekna bezowa wanienka ale jakos to przezyje
z drugiej zas strony w pelni rozumiem twoje rozgoryczenie maj dirrr poniewaz sama ostatnio odsylalam zakupy allegrowe bo mnie kolor kocyka ostro wku*&(!@* facet nie odroznial bezu od zoltego i jeszcez dyskutowal

klowee, annaroksana wy sie lazki wyluzujcie spojrzcie jesczez raz na liste kto po kim rodzi i sie jakos ustosunkujcie
Stary bawole tzn Eve zlotkooo

zrobilam jak lutowki kazaly ! nawet syrop olalam ! a co do twojej przygody z samochodem to slow mi na ciebie brak !!!!!!!!!!!! buleczki dla meza, sklep

ty chyba Jakuba chcesz koniecznie w 2012 urodzic ! lez na doooopie i sie nie ruszaj z chaty !!!

paol1katakie teksty to miod na serce matki, mnie moje dziecko kocha glownie gdy cos zbroi

moge prosic o skrot twojego nika bo w cholere zapamietac go nie umiem

???
Patik dom fajna sprawa, bedziecie mieli zabawe, moje dziecko niestety nie ma cierpliwosci do takich prac a szkoda
Nacik ty tu sie nie chwal zyrafka tylko lec kupic Martuszce taka sama i wysylaj ekpresem bo nam martuszka z nerwow urodzi hahaha
amg troche nie kapuje twojego lekarza "Lekarz mi powiedział że raczej nie jest możliwym abym urodziła w terminie" co on kurde wrozka, jasnowidz ? powinien cie wspierac i nie nakrecac bo czesc siedzi tez w glowie i jak bedzie ktos do znudzenia powtwarzal ze urodzisz szybciej to wkoncu zaczniesz w to wierzyc i urodzisz czego ci rzecz jasna nie zycze ;-)
ja tam np wierze ze wytrzymam do 17 marca i pojde na dluggiiiii macierzynski, hahaha

a tak swoja droga to czemu niby mas zurodzic wczesniej ? bo mi sie chyba zpaomnialo

Kasiadz zazdroszcze fryziera i jak skoncze pisac ide sie zarejstrowac do mojej fryzierki na styczen, cobym nie wygladala jak mop jak sie Alek bedzie rodzil ;-)
Bella dobre ze nie pamietasz na co sie darlas, tez tak miewam hahaha ja tez jestem jaka snerwowa i sie dre na dziecko tzn wczoraj sie darlam a pozniej mialam pol nocy wyrzuty sumienia

ja na jaselkach bylam rano jeszcez jeden wystep po poludniu, maly tluk sie jak szalony myslalam ze zejde
AGisan moja ty kolezano ! sto lat bejbe :**** z okazji urodzin w elicie moich internetowych przyjaciol cie umieszcze, cieszysz sie ? cieszysz ?

wczoraj sprzatnelam swoja i meza komode, jesczez szafa nasza i ciuchy mlodej ale poki co nie mam weny wiec lezy i czeka balagan ;-)
Ania1973 udanej wizyty, wypytajcie o wszsytko, fajne macie podejscie do porodu
Poli makowca bym zjadla, moze bedzies zrobic i mi podeslesz kurierem ???

z mieszkaniem no szkoda ze nie poszlo ale widocznie tak mialo byc !
Domik fanko sniegu ! mozesz zabrac caly ten co u mnie zalega jak tak bardzo ci go brakuje
ANKOOOO ! no wez nie szalej ! moze maszyna zepsuta i zly zapis ? wez nas informuj i badz dzielna ! Mala siedz w brzuchu dys ys not jor tajm !!! kolejkaaaaaaaaaaaaaaaaa ! sorry moderki ze na czerwowono ale musialalam jakos do jej dziecka zaapelowac ! z racji tego ze maly na pocztaku skupia sie na bialym czarnym i czerwonym napisalam na czerwono bo bialego nie bylo by widac

czarny to taki codzienny a czerwony swiateczny, oby mala posluchala !!!