Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zrobilam jak lutowki kazaly ! nawet syrop olalam ! a co do twojej przygody z samochodem to slow mi na ciebie brak !!!!!!!!!!!! buleczki dla meza, sklep
ty chyba Jakuba chcesz koniecznie w 2012 urodzic ! lez na doooopie i sie nie ruszaj z chaty !!! 

???
a tak swoja droga to czemu niby mas zurodzic wczesniej ? bo mi sie chyba zpaomnialo 

z mieszkaniem no szkoda ze nie poszlo ale widocznie tak mialo byc !
czarny to taki codzienny a czerwony swiateczny, oby mala posluchala !!!
nic, a nic mi w tej ciąży nie wychodzi

A mi delfin zaburza poczucie estetyki :-)
nic wywirowała wyłączyłam i znów program na pranie i zaskoczyła jak ta lala i juz 2 pranie poszło normalnie, ale nerwów sie najadłam a jeszcze jak wiruje to ucieka po całej łazience jak by ja kto gonił i potem muszę ja dosuwać...
tylko swiąt w błocie nie chce a tak u mnie jesto matko!
:-):-):-)
Anna, Klowee- dobrze, że juz stres minął!
Paolinka- ja tez się dziś usmiałam z siebie. Bo jak M. z pracy wrócił, to aż nie mógł mówić, tak się smiał, że zadzwonilam do niego w takim szale przez tego delfina i tak się podobno darłam- jak by conajmniej cegły przysłali zamiast rzeczy dla dzidziusia
Kwasia- alez proszę cię bardzo:
zamówiłam taką żółtą żyrafkę
![]()
a dostałam niebbieskie paskudztwo:
![]()
w dodatku teraz doczytałam się że to nawet nie jest delfin.....tylko ryba![]()