reklama

Luty 2013

reklama
Tez sie balam ze zdejmowanie boli a tu gin. Cos do mnie gada, gada i bum juz po 2 sek trzyma dlugasna nitke i po sprawie:) tak wiec nie boli nic:))

Dziewczyny Natalka nadrabia na calego:0) zje z cyca lewy, prawy i butla poprawi haha i idzie ucieszona spac:))

Za to Iza wczoraj mnie dobila bo pierwszy raz w zyciu powiedziala, ze "mama jest glupia";( pytam ja czemu tak mysli a ona: bo tata nie wie o jaka bajke mi chodzi:/ ... Coz hehehe

Gnidka trzymam kciuki aby bylo wszystko dobrze!!!!!

Martuszka a Ty masz szanse wyjscia z tego szpitala? Skoro jednak wod masz w normie to czemu Cie nie wypisza??

Miałam iść myć naczynia, a tu sąsiadka wpadła, bo chciała z neta skorzystać, a potem w końcu dotarł kurier. Przywiózł mi rzeczy, które w aptece zamówiłam, i dostałam od nich taki oto prezent:
La Roche-Posay Lipikar Oliwka myj�ca do cia�a sk�ra sucha atopowa wra�liwa 200ml -
tylko że 100ml, a nie 200.:-)

MegiPegi z tego co wiem to nie domyślała się. Dopiero gdy lekarz wykrył dwa tętna to skierowali ją na usg. I to było jej pierwsze usg. A urodziła nas tydzień przed terminem i przez to jestem z pod znaku baran, a nie byk:wściekła/y::-D

Co do siary to nie zauważyłam. Może kiedyś z dwie kropelki.

Ostatnia edycja:
cortina bo mnie trafi. niedawno wróciłam z biedronki. ale tam taki ruch że ledwo co wyszarpałam jakieś podstawowe produkty i w nogi. do lodówek nawet nie zerknęłam.:baffled:a ty mi tu o pierogach z jagodami aaaaaaaaaaaaa.
chyba mam dziś dzień pt uwaga zły pies;-)
MegiPegi zapraszam, u mnie bigos siedzi w lodówie;-)

agaod gratulacje i buziaki dla was obu:)

martuszka trzymaj sie tam jakos. głowa do góry. co do swedzenia- mnie tez swedzi skóra na brzuszku najczesciej wieczorem

kasiadz bedzi ok trzymam &&&

gnidka moj Daniel tez cały czas skacze po pecherzu. teraz jak leżę to jest to mniej odczówalne

cortina plecy tez bolą a od kilku dni wszedł mi jeszcze jakis ból w lewe ramię :( czuje sie z tym nardzo zle:(( potrzebny fizjoterapeuta od zaraz... o zgadze to juz nawet nie wspominam...

orchidea niestety nie ma takiego zapisu, a szkoda... przydał by sie. ja tez zaczełam sesje i mam nadzieje ze zdaze ja zdac. ostatni egz mam 10.02...

megi pegi siara saczy sie delikatnie juz od kilku tygodni

na obiad beda flaczki:)

Po nadrobieniu was stwierdzam, ze jestem zmeczona....
WSeekend tez nie nalezał do najlepszych, bo niestety musiałam wstac i jechac na uczelnie. o zgrozo! dzs za to nie ruszam sie wcale. leze dalej zgodnie z zaleceniami gin. do wizyty równiez jeszcze tydzien...

o chyba poprosze babcie zeby mi przyniosła torciku... mojego ukochanego:)

Martuszka a Ty masz szanse wyjscia z tego szpitala? Skoro jednak wod masz w normie to czemu Cie nie wypisza??

juz pisałam wcześniej, ale jak zgłosiłam się na IP, to moja gin przyleciała z bananem na twarzy że "załatwiła mi miejsce na patologii". więc jak by mnie mieli teraz wypuszczac? :-)
Juz zaakceptowałam to że siedzę do konca, nawet czuję się tu bezpiecznie. (Chociaz wczoraj doła miałam, i większość dnia przepłakałam)

Ooo Martuszka sorry ja teraz nie zawsze posty doczytam:(( a myslalam tez ze Twoja gin. Szczesliwa ze Ci zalatwila miejsce ale nie z zamiarem trzymania do konca:/
Ja tez nawet sie cieszylam ze pod komtrola jestem w szpitalu, ale zaraz lapalam tam dols i senna bylam:/

Z tym szwem po CC to jest niezly motyw, wizal mnie doktor na lezanke ciachnal dwa supelki i wyciagnal z metr nitki :eek: a ja naiwna myslalam ze to szyte po kawalku, a to na okretke ceruja :rofl2:

Dremus nie pozostaje ci nic innego jak zwalczyc zachcianke albo znow brac sanki i leciec do Biedronki :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry