Martik na zgzgę najlepsze - migdały... w ciąży ratowały mnie :-)
My nadal pierzemy ciuchy małego osobno, ale już nie prasujemy ( bo nie lubię, hihihi :-))
Gosia.B może brakuje mu wapnia?? Dlatego kreda idzie w ruch?:-)
Wczoraj się normalnie podłamałam. Spotkałam na spacerze koleżankę z synkiem ( wiek - 9 miesięcy ). Mały za rączki popyla jak mały samochodzik! Mój nawet w połowie tak fajnie nie chodzi :'-(....
pozdrawiam
My nadal pierzemy ciuchy małego osobno, ale już nie prasujemy ( bo nie lubię, hihihi :-))
Gosia.B może brakuje mu wapnia?? Dlatego kreda idzie w ruch?:-)
Wczoraj się normalnie podłamałam. Spotkałam na spacerze koleżankę z synkiem ( wiek - 9 miesięcy ). Mały za rączki popyla jak mały samochodzik! Mój nawet w połowie tak fajnie nie chodzi :'-(....
pozdrawiam

Teraz jakoś ma mniejszy apetyt
Zwalam to na wiosenne przesilenie
Szymek lubił słoiki szczególnie te deserkowe-ale one były przyczyną jego problemów skórnych- dostawał takich alergicznych, swędzących plam po nogach, że drapał się niemiłosiernie
Odkąd ich nie je ma śliczne, gładziutkie nóżki

mialam w planach karmienie ptaszkow I plac zabaw, mam nadzieje ze nie bede musiala ich zmieniac :-)
macie fajny przepis ? racuszki, naleśniczki lubi, kisiel i budyń średnio... za to jogurty w każdej postaci.
ale posiedzieliśmy nad zatoką już, a teraz mały zasnął. tzn pobyliśmy nad zatoką bo posiedzę może jak dziecko zrozumie, że nie wolno uciekać do wody!