reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

nocka chyba będzie z głowy :/ młody się dusi własnymi smarkami, a nie chce wydmuchać nosa - choć umie! a jak kicha to gile lecą na odległość :-D

nażarłam się jak świnia. zrobiłam jednak ciasto do pizzy, a męża po pracy wysłałam do sklepu po dodatki i była pysznaaaaaaa.... zdecydowanie lepsza niż z knajpy :-D tylko, że zaraz pęknę :-D aaa i sos czosnkowy zrobiłam bo uwielbiam i teraz mogę chuchać hehe

reklama
Zanetka to rozumiem że trzeba wymienić jak ty czy Poli, a mój mąż nie kupi nowego bo to kupiliśmy dokładnie rok temu i po prostu podoba mu sie już inne:rofl2: więc stanowcze nie:) ale poprzednie mieliśmy pół roku i jak udało sie go sprzedać to odetchnęłam z ulgą... bałam się nim jeździć tak sie psół:wściekła/y::no: i straciliśmy na nim kupę kasy

hello !

Niedziele cala przelezalam tak mi sie brzuch napinal, nawet nospe bralam bo bylo niefajnie :sorry:dzis tez szalu nie ma brzuch sie napina mi starsznie jedynie lezenie pomaga, a jak tak nie lubie lezec :zawstydzona/y:

doczytalam wasze posty :cool2:
Witam nowa lutowke, pisz duzo kochana !

Co do psania- mnie tez się ciężko przewrócić na drugi bok. Za to od 2-3 dni malec tak kopie, że teraz to juz czuję go prawie cały czas:)

a czemu ci ciezko ? czytalam na watku ze maly brzuch poki co mas zto powinnas smigac jak mloda łania :cool2::-D

ja tam na plecy, przerwacanie itp narzekac nie moge tylko to nieszczesne napinanie :confused2: ale obiecalam sobie ze od jutra zwalniam, napewno mi sie polepszy :tak:

szukajacym i zmienijacym samochody powodzenia ! nie luuuuubie jak moj maz wymysla zmiane samochodu i potem siedzi i szuka tego idealnego :-p

ide polezec przed ti vi :cool2:

a ja dzisiaj mam depresje i już nie wytrzymałam i z pod prysznica wyszłam z płaczem:confused2:
dopiero połowa ciąży a ja już chodzić nie mogę, dzisiaj tak strasznie mnie krocze bolało.......... dyszę, sapię, brzuch wielki schylać się nie mogę, i nawet ogolić się nie mogę, już mam dosyć, jutro wizyta a ja nawet do ładu nie mogłam się doprowadzić bo nic nie widziałam:eek:

a ja dzisiaj mam depresje i już nie wytrzymałam i z pod prysznica wyszłam z płaczem:confused2:
dopiero połowa ciąży a ja już chodzić nie mogę, dzisiaj tak strasznie mnie krocze bolało.......... dyszę, sapię, brzuch wielki schylać się nie mogę, i nawet ogolić się nie mogę, już mam dosyć, jutro wizyta a ja nawet do ładu nie mogłam się doprowadzić bo nic nie widziałam:eek:

Kasiu, rozumiem Cię biedaku:(( Mam wszytko to samo:( Taka nasza dola:/

nocka chyba będzie z głowy :/ młody się dusi własnymi smarkami, a nie chce wydmuchać nosa - choć umie! a jak kicha to gile lecą na odległość :-D

nażarłam się jak świnia. zrobiłam jednak ciasto do pizzy, a męża po pracy wysłałam do sklepu po dodatki i była pysznaaaaaaa.... zdecydowanie lepsza niż z knajpy :-D tylko, że zaraz pęknę :-D aaa i sos czosnkowy zrobiłam bo uwielbiam i teraz mogę chuchać hehe

a frida czy katrkiem nie da sobie odessac glutow mlody ? ja moja panne smaruje przy katarze na klacie mascia RUB albo vick to ulatwia znacznie oddychanie przy smarkach :tak:
a z ta pizza to przegielas, trzeba bylo sie chwalic ale malymi literami ;-)
chociaz ja dzis jakas bezapetytu, cos mnie zoledek boli a raczej czuje ucisk :confused2: uscis mija jak siedze/ stoje na bacznosc albo leze na lewej stronie.

Ostatnia edycja:
co do auta...to u nas temat rzeka...taaaa i to idealne, nie istnieje ale mój mąż w nie wierzy ciągle, choć to co kupił po 3 dniach patrzenia na nie...przestało być idealne hehe

Pan "boss" obiecał że cena nie będzie wysoka i jak to określił pamięta "pannę arystokratke" z poprzedniej operacji hehe moja sunia ciężko się wybudza i przetrzymala cały zespół od 11 do 23 a i tak oddali nam ja wybudzona ale raczej snieta bo już ja się uparlam, i jak po nią przyszłam to leżała na poduszeczce grzejacej w kocykach itp.

Kasiadz, nie martw się, wiem, że taka niemoc czy zależność od kogoś bywa frustrujaca, ale jak mnie dopadaja doły to zawsze sobie tłumacze, że już niedługo koniec i oby do końca ciąży przytrafialy mi się tylko męczące ale niegroźne dolegliwsci.
Mocno Cię sciskam i buziak na poprawę humoru:**

Gosia a aspiratorem nie możesz wyciągnąć gila? U Izy gil to coś czego nienawidzę najardziej! Bardziej od kaszlu czy chorego ucha:((

Bella wspolczuje z powodu pieska, milo ze strony bossa ze spuscil z ceny :tak:zdrowka dla suni ! kiedy zabieg ?
moj kot od wczoraj chodz niewyrazny (tzn zygajacy)bo upolowala ptaka i zjadla troche pior, ptak ocalal moj maz go z kociej paszczy wyciagal :sorry:

W czwartek na 11 a na 18 wizyta u gina, więc nie zwolnie Was z kciukow cały dziem hehe
Można pewnie taniej zroboc ta operacje, ale tu już ja znają, i wiem, że jak będzie trzeba to i 24h będą przy niej siedzieć, po ostatniej operacji pani wet. Tak się zafascynowała mopsami, że przychodzę z suka na kroplówkę a ona w bluzce z mopsem hihi

Co tak cicho o wizytach dzis??

reklama
Mój kot jest taki łapczywy, że dziś prawie zjadł folię od parówki:rofl2: bo pachniała kiełbasą.:szok: Gdyby nie moja interwencja to by miał tą folię już w żołądku.:-p

Ostatnia edycja:
Do góry