Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i pewnie milion kontroli przede mną 

Kto wie... może urodzisz w lutym faktycznie. Ja coś czuję, że u mnie na styczeń padnie ;-)
emek teoretycznie w domu, bo do pracy ma na noc, ale w praktyce siedzi na podwórku i coś przy domku robi...
bo się psychicznie wykończę że coś się za wcześnie rozkręca... jakoś nastawiona jestem buntowniczo do tych dolegliwości - nie umiem z pokorą przyjąć tego na klatę i być cierpliwą
a tu jeszcze tyle tygodni zostało...a co do facetów to im czasami łatwo żartować - szkoda tylko że nie są w stanie choćby na jeden dzień się wczuć w naszą skórę

więc nawet nie mam zamiaru wystawiać nosa za drzwi. Ja dziś Bellę na piechotę do przedszkola odprowadzałam, bo auto nowe jest ale na tablicach tymczasowych i niby możemy jeździć ale mąż się boi, bo okazało się, że pan nie dał jakiegoś dokumentu potwierdzającego rejestrację czy coś… zawiało mnie, że nie wiem;/
w piątek dowiedziałam się, że operacja naszej suni (już 3 -ecia) będzie mnie kosztować 450 zł!!
od rana staram się dodzwonić do "bossa" kliniki bo ostatnio zjechał na 350 z 400 ale sie nie zdecydowaliśmy ... teraz muszę użyć całego "magnetyzmu" mego głosu aby pana nakłonić do poprzedniej ceny hehehe mam też inną opcje będę krzyczeć i grozić hahaha jak na czar sie nie uda))
![]()
trzymam kciuki za powodzenie.Czuję się jakbym 100 kg ważyła..I każda kolejna noc jest coraz gorsza do spania, nie wiem już jak mam się kłaść, czasem nawet na plecach leżę bo nie idzie wytrzymać ciągle na tym lewym boku. Piersi daja mi w kość ciągle..pieką, swędzą, wokół sutków mam jakby nabrzmiały obszarByliśmy u rodziców, mama mnie 3 dni nie widziała i aż się zdziwiła, że mam taki ogromny brzuch
Ja tam tego nie widzę, a nawet sadzę, że ostatnio stoi w miejscu hehe.
poli ja się czuję już jak słoń. a każde przewrócenie się w nocy z jednego boku na drugi to jakaś masakra. brzuch już mi ciąży na maksa.

Aaaaaaa, sa rodzice! Faworki nadchodze!!!!![]()

na_cik, nie przypuszczałam, że z rozszczepem można coś zrobić jeszcze jak dzidza jest jeszcze w brzuszku 

co to będzie potem.
powodzenia w przekonywaniu