hej;0 ja was tak w miarę możliwości poczytuje, ale skończył mi się szybki transfer neta i teraz czekam z pół godziny na otwarcie cokolwiek i tak do końca tygodnia.... zaglądam tylko czy któraś nie rodzi
ja sie czuję fatalnie, niby śpię ale po nocy wstaję jeszcze bardziej obolała, jakby mi ktoś nieźle z buta w brzuch zakopał, moje dziecie ma chyba mega ciasno i tak mnie okłada gdzie popadnie... już coraz gorsze są te dni

też chcę już tego mojego maluszka obok siebie...
gosiab w moim szpitalu zzo jest bezpłatne ale nie na życzenie pacjentki tylko za decyzją lekarzy, więc nie można sobie ot tak "zamówić" dlatego nawet się nie nastawiam, bo można się rozczarować, gazem też nie dysponują, jedynie środki farmakologiczne
marta-l jak miałam ktg przed świętami to moje wskaźniki skakały do 90 a czułam wtedy jakieś tam twardnienia tylko, a podwyższało sie głównie przy ruchach małego, jak leżał spokojnie to było ok. leżałam na sali z dziewczyną, która miała bolesne skurcze porodowe a ktg ani drgnęło
smoniczka skowronku edukuj się
kajam powodzenia w staraniach, uparte to twoje dziecie, zima mu się widać nie podoba i nie che wychodzić
agisan zdrówka dla dziewczynek i nie dawaj się zarazkom
nadika powodzenia na wizycie może w końcu ruszy jakaś akcja
miłego dzionka wam życzę