martuszka5
Fanka BB :)
Sylwia, to kłucie w piersiach to podejrzewam, że napływ mleczka
) ja tez to mam, takie kłucie, ale trwa tylko chwilkę, czasami tez piersi zaczynają twardniec po bokach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
h
mama aventa ale Robercik ma po niej non stop czkawkę i mam wrażenie, że otwór jakiś taki wielki i za dużo tego mleka na raz wypływa (a rozmiar 0m+) polecacie jakieś buteleczki? słyszałam, że Tommee Tippee są dobre. Prawda to?
moja córa też nie ciągnęła smoka i nie piła z butelki, nauczyła się dopiero jak miała ok 4 miesiące pić z kubezka treningowego loviDołaczam do grona matek z mega bólem pleców..u nas kolek cd..czekamy na sabsimplex jak na zbawienie..boigaia i espunisan nic nie dają..pomaga za to leżenie na brzuszku i masaż..a jutro sądny dzien co do obojczyka małego..bardzo sie boje, czy w ogole jakis lekarz nas przyjmie..
Dlaczego moj Leo nie chce ciagnac z butli tt? Herbatki nie da sie podac.. tak samo jest ze smokiem..wypluwa.
Agaod-biedne Wy dziewczynki jestescie![]()