reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Cortina teraz to wydaje mi sie oczywiste i widze to ale tak to ciezko bylo stwierdzic, prawa nozka lekko wyginala sie do srodka, faldki posladkowe sa glebsze no i jak odgina sie jej nozke to faktycznie ta prawa stawiala opor...
Mala spi 10 min po czym budzi sie i 15 min placze...:/

Poli super sie ciesze, ze konczy sie na strachu:)))

reklama
dziewczyny ale sie nacierpicie ze swoimi maluszkami.
trzymamy za was kciuki&&&&&&&&& grunt to dawac oparcie tym niewinnym istotkom.musicie byc dla nich silne i nie poddawajcie sie czarnym wizjom.

Hello z rana :-D

Cortin właśnie wcina cycka nr 2, po cycku nr 1 tak ulał ze teraz musi dojesc ;-)
Zdolne to moje dziecko bo ulał na matkę tak ze przebrać musiałam się cala, wpadło mi za dekold i poleciało po majtki :szok::baffled::-p:zawstydzona/y:

Było o myciu ja Cortina kapie codziennie, a na sucho lece po każdym ulaniu nie wyobrażam sobie kąpać co 2 dni pewnie by smierdzial hehe :-p:rofl2: pozatym on juz się naumial że po 19 myju myju, wodę kocha i widać ze dla niego to przyjemność wiec nie będę mu jej odbierać ;-) niech ma ! :-p

Co macie dziś na obiad ? Szukam inspiracji :-) albo moze ktoś prezesa by zaprosił :-p

Nocna zmiana czuwają a nam padła nie wiem czy zauwazylyscie :-D

ciekawe jak Domik, jak nic załapie się na dłuższy :rofl2::rofl2::szok: szczęściarą ! Który ona juz tc ?

Hello witam sie i ja:)

Dokladnie po godzinie snu!! Liczac wszystkie 20 min przerwy w plakaniu na sen mojej laseczki:))
Mala odmawia nawet jedzenia z tej rozpaczy:/

Pelen szacun dla mam ktore maja gorzej bo u nas naprawde nie ma tragedii (mam na mysli np. Bolesne rehabilitacje).

Cortina moja nie ulewa nic a nic, tez bym ja chetnie myla codziennie ale jej skorka jest wtedy jak papier i luszczy sie:/ wiec przemywam buzie, szyjke itp. Codziennie a wanienke gramy jednak co dwa dni. No teraz mamy szlaban na 3 dni az:///

To i ja się przywitam, choć jestem nieprzytomna :/ Coś dzisiaj kiepsko nam szło z karmieniem, a to o 4.30 łącznie z zaśnięciem zajęło do 6.20. A o 7.40 kolejne:baffled: Mam nadzieję, że to może to przestawianie się czy co to się tam miało robić z mlekiem. Cortina ile to u Ciebie trwało? Teraz bąk zasnął, a ja wciągam śniadanie i lecę się kąpać. Jak już o kąpaniu- u nas codziennie. Szymek też był jak wysuszona żaba, ale odkąd co drugi dzień kąpię go w oilatum i smaruję ciekłą parafiną- jest ok. Parafinę za chwilę odstawię i będę smarowała tylko balsamem dzieciowym.
Dzisiaj może zjawi się położna, to się dowiem, czy przybiera na wadze.

Hej z rana!

Poli. Dobrze, że rokowania są ok i najgorsze macie za sobą.

Bella. Oj biedne Wy! Dawajcie radę!

Mała maruda czka sobie w kołysce (zaraz zapewne znowu zacznie się ryk). Czkawka jest ogólnie na porządku dziennym. No i kurde popisałam sobie aaaaaaaaaaaaaa... CDN

za to ja dzis jak zombie....:-(pisze jedna reka bo na drugiej lulam Felka do snu...Budzi sie co 5 minut....:-(W nocy i wieczorem bardzo bolal go brzuszek, plakal i jak robil kupke to srake z wystralem... Cierpiqalam razem z nim. Dalismy w nocy kropelki, zobaczymy jak bedzie....

On placze i nie wiem o co mu chodzi....to jest najgorsze. plecy bola i kregoslup i klatka piersiowa:baffled:

za to ja dzis jak zombie....:-(pisze jedna reka bo na drugiej lulam Felka do snu...Budzi sie co 5 minut....:-(W nocy i wieczorem bardzo bolal go brzuszek, plakal i jak robil kupke to srake z wystralem... Cierpiqalam razem z nim. Dalismy w nocy kropelki, zobaczymy jak bedzie....

On placze i nie wiem o co mu chodzi....to jest najgorsze. plecy bola i kregoslup i klatka piersiowa:baffled:

Cholerna kolka..grrr..Jakie krople dajesz?? My wczoraj z 6 razy dawaliśmy Espumisan

reklama
Do góry