Martik sporo Szymek zjada- 180 ml to u mojego syna nierealne, je po 90-120 i więcej nie chce ale przybrał 2 kg w 7 tyg czyli ładnie a i my mamy taki sam obwód klatki co i główki, czyli jak narazie ok:-)
Kubuś obecnie jest na bebilonie po nan1 tak jak u Belli miał mega zaparcia i zielone kupy:-(
Dreamuś ja też dzisiaj SAMA wybrałam się na zakupy i o niebo lepiej się czuje- muzyka na full w samochodzie działa cuda;-)
Bella super, że bioderka idą ku lepszemu, tylko ciekawe czemu Nati nie ma apetytu- u nas jest teraz to samo brak apetytu i darcie japki przy każdym jedzeniu- mam nadzieje, że to przez ból uszka a nic poważniejszego w przyszły piątek jesteśmy zapisani na usg brzuszka ( tak dla świętego spokoju)- zobaczymy czy wszystko ok
Zazdroszcze Wam spacerów w taką pogode- my ze względu na ból uszka mamy zakaz- w poniedziałek mamy kontrol mam nadzieję, że jest poprawa

Byłam dziś w 5-10-15 nawet fajna kurtke obczaiłam ale jak będziemy mieć zakaz wyjścia jeszcze przez tydz (jak nie będzie poprawy) to nie kupie- szkoda kasy- potem może będzie aż tak ciepło, że w samym pajacu będziemy wychodzić;-)
Poli byłam dziś w cocordillo i takich kurteczek nie było:-(
Dobej nocki Mamuśki- uciekam spać skoro synek kimie