reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Dreamus ja u Izy wprowadzilam ok 1,5 tyg. Przed uplywem 4 miesiaca...teraz tez tak chyba zrobie hehe juz nie moge sie doczekac:))

U nas duszno jakby...zanosi sie na deszcz chyba:/

reklama
A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku, zimno jak nie powiem gdzie :angry: nie wiem czy małej nie za cienko ubrałam :-(

Dreamuś u nas ta sama akcja z wypadającym smoczkiem :-D ale jak już zaśnie głęboko i smok wypadnie to nie ma problemu.

Coraz bardziej zaczynam rozumieć to moje dziecko co mnie niezmierni cieszy :-)

Kwasia a jak robisz ta tarte??? bo ja uwielbiam polaczenie tych dwoch smakow! jesli nie jest skomplikowane to moze zaszaleje i zrobie, a jesli stopien trudnosci przekroczy me skromne kulinarne zdolnosci to podsune przepis siostrze- ona jest dobra "w te klocki":-D
dreamus- widzisz doczekalas sie:-), wszystko idzie ku lepszemu! to super:)))
smoniczka- ja tez juz zaczynam po malu rozumiec o co chodzi mojej klusce, fajne uczucie:-)
Madzienka- u nas ponad 7 godzin snu to wciaz jeszcze marzenia, wiec zazdroszcze:tak:, ale nie moge narzekac na Szymka, ostatnio miedzy 21.30 a 6.30 tylko jedna pobudka na jedzenie o 2-3, nie jest zle.
Nutka- prosze jaki sprytny Twoj Szymus:tak:silny, dzielny chlopak:tak:

Martik u nas tez była poczatkowo pobudka okolo 3 a później doszło do 5-6 wiec trzymam kciuki zeby i u Was tak było....

Bella ja też nie moge doczekac sie kiedy rozszerzymy diete:tak:

Ćwierć nuta
udanego grilla

Dreamuś wracasz do pracy w polowie maja.....wow

co do zasypiania z moniem to u ns jest tylko chwilke w buzi przy zasypianiu a później leży sobie obok

nie wiem czy to dzisiejsza pogoda, bo u nas był upał...japonki krótkie spodenki i bluzeczki...czy zmęczenie ale Lenka spała mi prawie cały dzień z małymi przerwami na jedzonko i guganie:tak::tak:

witam z rańca na różańca.
madzienka - tak wracam, ale u mnie to nie jest kwestia codziennej 8godzinnej pracy.prowadze cos w rodzaju wlasnej dzialalnosci.takze poniekad sama decyduje co i jak.ale wiadomo ile zapracuje tyle zarobie;-)najgorzej ze znalezieniem opieki, na razie jest to babcia, ale jak wiadomo babcie sa od rozpieszczania i jest to dosc ryzykowne posuniecie:eek:

kasiadz - u nas tak samo tylko potem sa co 3 godziny pobudki.staralam sie jakos pozniej klasc malego ale nie daje rady, tak sie nauczyl i trudno.najgorsze jest tylko to ze o 5tej ma zawsze albo robienie kupska, albo po prostu wybudzenie i koniec.ale i tak sie ciesze ze idzie ku lepszemu.

kwasia - super ze dodalas przepis, jak tylko dojdziemy z mlodym do tego ze bede molgla wszystko jesc to sie zrzuce na wszystkie dobroci, wiec i przepis wyprobuje.

a teraz lece optymistycznie zaczac dzien.

Hejka
My dopiero co wstałyśmy :-) Moje dziecko mnie dzisiaj znowu zaskoczyło. Spała od 20 do 4, aż się zastanawiam czy nic jej nie jest. Po kąpaniu zasnęła w trzy sekundy, nawet raz nie zapłakała i spała do 4 rano. Cieszy mnie to i martwi za razem.

A ja od wczoraj siedzę na walizkach. Już prawie wszystko spakowane a przeprowadzka najprawdopodobniej w piątek. Już się nie mogę doczekać :tak::-)

Ja za godzinkę zmykam na obiadek do teściów, pogoda nieciekawa więc dzisiaj pewnie domowo.

reklama
Do góry