martik77
Fanka BB :)
Domik to super ze pediatra przepisze Lence mleko, jedno zmartwienie mniej:-)
Martuszka- Szymon wazy 6500 a raptem 2 tyg mlodszy od Felutka, takie szczypiorki sie nam trafily:-)
Gosia padalo u Ciebie? oj to znaczy ze jutro na spacer parasol musze zabrac
u nas sliczne sloneczko dzisiaj.
A ja zapomnialam poinformowac moje drogie kolezanki z laweczki ze im sie tam od cholery miejsca zrobilo bo zabralam swoje 4 litery
i od poniedzialku jestem na diecie, nie cwicze jeszcze ale do tej decyzji tez dorosne
Martuszka- Szymon wazy 6500 a raptem 2 tyg mlodszy od Felutka, takie szczypiorki sie nam trafily:-)
Gosia padalo u Ciebie? oj to znaczy ze jutro na spacer parasol musze zabrac
u nas sliczne sloneczko dzisiaj.A ja zapomnialam poinformowac moje drogie kolezanki z laweczki ze im sie tam od cholery miejsca zrobilo bo zabralam swoje 4 litery
i od poniedzialku jestem na diecie, nie cwicze jeszcze ale do tej decyzji tez dorosne
Nie pamiętam co piekłaś Agisan, ale ja też chce! Na poprawę kondycji (co by się tyłek lepiej na ławce trzymał
)
jeśli pogoda będzie do doopy i będziemy w domu to na pewno będę gotować bo słoiczki uzależniają jednak i potem dziecko nie chce jeść domowego jedzenia, ale jak będziemy na dworze, czy też będę miała ekstra leniwy dzień to chyba skorzystamy z opcji słoiczka.
codziennie odkładam to na jutro
bo na słoiczkach np. jest napisane że szpinak jest po 4 msc a na stronie znalazłam, że dopiero po 9 msc. W sumie mój Kubutek wczoraj popróbował szpinaczku z ziemniakami i nawet mu posmakował