Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny co sadzicie o zalozeniu watku zamknietego? Fajny pomysl?

na samym dole listy Zor wpisała nicki dziewczyn których danych w ogóle nie mamy - również piszcie - niech nas będzie więcej
jeszcze raz dla Zor - świetna robota z tą listą ;-)Dziewczyny kciuki za wizyty i czekamy na wieści!!
Ogarnęłam temat lutowe mamusie - lista, ale że miałam małe problemy techniczne, usunęłam ten istniejący i wstawiłam na nowo temat, gdzie znajduje się tylko lista, bez dodatkowych postów.
Dziewczyny proszę sprawdźcie jeszcze raz poprawność swoich danych, jeśli czegoś brakuje, lub dane są niezgodne piszcie - uzupełnimy, jeśli ktoś został pominięty - dajcie znać - też uzupełnimyna samym dole listy Zor wpisała nicki dziewczyn których danych w ogóle nie mamy - również piszcie - niech nas będzie więcej
jeszcze raz dla Zor - świetna robota z tą listą ;-)

Zor wyluzuj....
nie chciałam usunąć całego wątku to po pierwsze, usunęłam wpisy pod listą i zwyczajnie lista sama znikała. Więc ją skopiowałam w takim stanie w jakim była, usunęłam temat i wkleiłam go na nowo!!