Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego?Radzę przeczytać regulamin ubezpieczenia bo może się tak zdarzyć, że trafisz na lekarza, którego poinformujesz że ciąża jest po in vitro i nici z bezpłatnego leczenia
Wystarczy jakikolwiek, który założy Ci kartę ciąży Luxmed i będzie wystawiał skierowania przez teleporady nawet. Jak masz kartę ciąży Luxmed to chyba nawet położna może kierować na badania z karty ciąży. Z lekarzy to może Katarzyna Przygoda.Dziewczyny mam pytanie o dobrego lekarza z Lux Med Warszawa do prowadzenia ciąży po in vitro. Ciąża będzie tez prowadzona prywatnie, ale część badań chciałabym robić w ramach pakietu LM. Czy macie kogoś godnego do polecenia ?
Wow. Przecież to absurd. Nie leczysz niepłodności jak już jesteś w ciąży. Ja prowadziłam prywatnie i w Luxmed i przy wywiadzie pytali, czy ciąża po IVF, czy było leczenie niepłodności, ale to raczej dla dokładności wywiadu a nie wpadłabym na to, że nie prowadzą takich ciąż!Bo w większości OWU jest zapis że nie podejmują się leczenia niepłodności a ciąża po in vitro jest jego skutkiem. Ja wolałam nie ryzykować bo znam kilka przypadków gdzie zawieszono wszelkie usługi. Podczas wizyt podawałam datę ostatniej miesiączki i dostawałam skierowania na bezpłatne badania krwi, oczywiście na usg tez chodziłam ale one są ..... bardziej dla mojej ciekawości niż oszacowanie realnie płodu- przynajmniej moim zdaniem. Ciąże prowadzę głównie prywatnie
a czy można mieć dwie karty ciąży ? W LM i prywatnie ? Przepraszam, że pytam, ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem nicWystarczy jakikolwiek, który założy Ci kartę ciąży Luxmed i będzie wystawiał skierowania przez teleporady nawet. Jak masz kartę ciąży Luxmed to chyba nawet położna może kierować na badania z karty ciąży. Z lekarzy to może Katarzyna Przygoda.
a czy można mieć dwie karty ciąży ? W LM i prywatnie ? Przepraszam, że pytam, ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem nic
Wszystko zależy od człowiekaWow. Przecież to absurd. Nie leczysz niepłodności jak już jesteś w ciąży. Ja prowadziłam prywatnie i w Luxmed i przy wywiadzie pytali, czy ciąża po IVF, czy było leczenie niepłodności, ale to raczej dla dokładności wywiadu a nie wpadłabym na to, że nie prowadzą takich ciąż!