reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Izza Ty to masz fantazję :) hihi po Twoich postach mam ochotę na Twoje potrawy :) hihi

Ja dziś w nocy wstałam o 3:00 i dorwałam się do sałatki jarzynowej :) pychotka!!!

reklama
A mój chłopak jest kucharzem. Robi fantastyczny szpinak, który bym mogła jeść ciągle (chociaz zawsze myślałam że to paskudztwo :p) i mięska, kanapeczki, a jak się zabieramy za robienie ruskich pierogów to robimy je pół dnia, ostatnio zrobiliśmy 5,5 kg ;D i starczyło na 2 dni A teraz jak mnie naszło na winogronka to aż nie wyrabiam. Czekam aż sie mój luby zbierze i jedziemy na zakupy bo inaczej nie wytrzymam z braku winogronek

Kaszę, jak już mówiłam, wciągnęłam nocą :D Cały garnek *_* Uwierzyć nie mogę.

No cóż, takie jest życie żony przewoźnika. Na obiad oczywiście zapomniałam wszystkiego kupić więc zjedliśmy w restauracji, zimniaki przypieczone z sosem piefczarkowo-szynkowo-serowo-śmietanowym. Pychota :)

No a kolacji pożegnalnej, takiej jak dziś to chyba jeszcze w życiu nie jadłam. Udeczka pieczone, ryż z szafranem, sałatka lodowa z sosem vinaigarette. I do tego malutka lampka czerwonego wytrawnego wina.Pycha :)

Ja dzisiaj na obiadek najlepsza na świecie ulubiona zupka - jarzynówka, w niej najważniejszym elementem kapusta z odrobinką koncentratu pomidorowego. Boskie, a jakie smaczne. Coś chyba mi w ciąży kubki smakowe wariują ;D Na drugie naleśniki z serem białym (smażone po przyjściu z pracy, zjedzone około 16), polane syropem czekoladowym. Tuczące, ale jakże smaczne...

A na kolację zrobię sobie ugotowane żołądki z kurczaka (zawsze mnie mdliło na ich widok, gotowanie ich mężowi zawsze kończyło się w toalecie) gotowane z odrobinką chrzanu, a do tego wczorajszy ryż z szafranem (tej kombinacji jeszcze nie testowałam :) ) i groszek z marchewką. Sama nie wiem czemu gotuję sobie dania obiadowe na kolację o_O. Przecież to typowe danka obiadkowe co ;>

groszek z marchewka uwielbiam ale na drob nadal nie moge patrzec a co dopiero podroby bleee zoladki..... zazdroszcze Ci Iza ze na zdrowe rzeczy masz apetyt...

A ja ostatnio mam awers do mięsa :p aż mi nie dobrze. Mam nadzieję, ze wiąże się to z moim przeziebieniem a nie ciążą ;D

Rybka może byc z jednym i drugim. Pamiętam jak w ciąży z Matim nie mogłam nawet przejśc w sklepie kolo miesa bo zaraz cos mi sie robiło. Ale na szczęście to przechodzi.
A tak swoja droga to juz pora wracać do zdrówka Rybka

reklama
Mój mąż wrócił chory z tej Bułgarii no i zrobiłam mu rosołek z kluseczkami lanymi i dzisiaj już sie lepiej czuje wiec moze
Rybka spróbuj zrobić taki rosołek to najlepsze lekarstwo!!

Do góry