remeny pisze:A, to tylko ja się raczę herbatkami instant dla niemowlątI zastanawiam się, dlaczego tak słabo działają
![]()
Co to znaczy "systematycznie" w przypadku koperku? Raz dziennie? dwa razy? hmmm...
ja piję zwykle 2 razy a jak Tosi lepi to 1 raz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
remeny pisze:A, to tylko ja się raczę herbatkami instant dla niemowlątI zastanawiam się, dlaczego tak słabo działają
![]()
Co to znaczy "systematycznie" w przypadku koperku? Raz dziennie? dwa razy? hmmm...
Antares77 pisze:Mam BoboFruta jabłkowo-jagodowego do wypicia.czaję sie na niego od wczoraj ale po sensacjach Tośki zaczełam sie zastanawiać...
Misia_q tak na szybko przeczytałam omijając poczatek i pomyslałam ze to sposób na masaz naszych bolacych piersiątek....dopiero potem doczytałam....dobrze ze nie mam opcji grill w piekarniku....misia_q pisze:karola7 pisze:Misiu a jak ty pieczesz tą piers? W folii, z jakimiś ziolami?
Karola nasmarowałam pierś sosem sojowym oraz oliwą z oliwek i wstawiłam na 20 minut do piekarnika w opcji grill![]()
karola7 pisze:Antares wprowadzaj po jednej nowości bo nie będziesz wiedziala czy małej nie posmakowały jagody, czy pomidorki.
basiii pisze:Misia_q tak na szybko przeczytałam omijając poczatek i pomyslałam ze to sposób na masaz naszych bolacych piersiątek....dopiero potem doczytałam....dobrze ze nie mam opcji grill w piekarniku....misia_q pisze:karola7 pisze:Misiu a jak ty pieczesz tą piers? W folii, z jakimiś ziolami?
Karola nasmarowałam pierś sosem sojowym oraz oliwą z oliwek i wstawiłam na 20 minut do piekarnika w opcji grill![]()
i nie włożyłam tam..