reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Zupa pieczarkowa
i quesadilla z serem kurczakiem lekko cytrynowym i salsami

Dzisiaj mnie naszło na zupkę pieczarkową. Najzwyklejszą, z kluchami, po prostu ;D

A na drugie siostra dała mi jakieś magiczne QUESADILLA z serem i kurczakiem lekko cytrynowym.. i salami.

Nawet niezłe, ale nie wiem jak ona to robi ;D Że jest takie dobre.

Na kolację reszta pomidorowej z dzisiejszego drugiego śniadania w pracy ;)

reklama
Tylko skąd ona to ma :> Całkiem możliwe, że z restauracji i po prostu się ze mną podzieliła :) Tak też często robimy. zaraz zadzwonie....

P.S. danko z restauracji, dzwoniłam.

ale sobie smaka na jedzonko zrobilam jak poczytalam sobie co zjadacie!!! ;)
za mna dzisiaj chodzil bialy twaróg (bez smietanki) i papryka czerowna! ;D pychotka!!! takie smaczne kanapeczki!!! ::) :D

a wogole to od poczatku ciazy szleje za jablkami!!!! :) :) ;D takie kwasno-slodki!!! ::) normalnie pozeram je kilogramami...tzn. ja nie moja kruszynka!!! ;D

a teraz ide obiadek gotowac bo mezus niedlugo wpadnie napewno glodny! a dzis na obiad paluszki rybne i ćwiartki ziemniaczkow pieczonych! a do tego kiszona kapustka! :)

Ja dzisiaj ugotowałam zupe pomidorową,ale jakaś strasznie gęsta mi wyszła!!!!CHyba za dużo śmietany dodałam ;D.Na szczeście mąż nie narzekał i zjadł :laugh:

Pomidorowa u naz też była (to ulubioa zupa moch chłopkaów, więc przynajmniej dwa razy w tygodniu musi być). Ale te paluszki rybne z kapusta to bym zjadła i jeszcze fryteczki do tego. ::) :p

reklama
Do góry