reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A ja wczoraj o 21.00 dostałam takiego głodu że ho ho i miałam w szafce tylko strarą bułkę (jadam teraz u teściów ;D ) no i tę bułkę pokroiłam i w jajku zamoczyłam i na patelni podpiekłam do tego cały pomidorek i miałam taka kolacyjkę ;) ;D moze nie wykwintne danie ale szybkie i smaczne!!!

reklama
Karolla danie odlotowe. U nas wczoraj zapikaneczki z bulek i serka były - pychotka, nawet nie chce liczyc ile zjadłam, ale co tam.

Chyba mamy te same smaki bo bułeczki z serkiem też za mną chodza i znowu ochota na placuchy ziemniaczane wraca
chyba sobie w weekend zrobię!!

Ja dziś dietetycznie, bo mąż pojechał do końca tygodnia, do soboty poranka do Anglii w trasę, więc ja dziś prościutką zupę paprykową, a do tego wyjątkowo skromnie Kotleciki fasolowe od mojej siostrzyczki ;D a do tego ogóry konserwowe.

A na kolację pewnie wcząchnę ryż z jabłkami, bo ten przecierek już od dawna za mną chodzi :D O ile nie zjem po drodze i na kolację nie będzie czegoś innego :D

misiaq, normalnie :D

Na paprykę gotującą się w wodzie wlewam karton soku pomidorowego i przyprawiam według uznania.. to robiła kiedyś moja mama - i choć mi wyszło w miarę niezłe, to radzę dodać troszeczkę mniej wody, bo mi wyszedł syrop o smaku zupy ;D

reklama
Ja mam ostatni ciągle ochotę n amajonez, w grę wchodzi sałatka warzywna lub inna, kanapki z majonezem, plastry wędliny z majonezem lub bułka posmarowana majonezem. Nie wiem co mi odbiło, bo przez ponad 4 lata nie jadlam majonezu prawie w ogole, a salatki robilam na jogurcie z niewielkim dodatkiem majo do smaku.

Do góry