reklama

Maj 2011

reklama
faudzioch, nagraj sobie to bicie serduszka z KTG na komórce. Moje nagranie ma już ponad 7 lat i wędruje ze mną z komórki na komórkę, a synek jak się cieszy że swoje serce słyszy jak był w brzuchu u mamy.
styna, nie dziwie się, że Ci tak tęskno do porodu jak tak się bidulko męczysz.
kamcia, persefona, mój tak samo. Taki duży a jeszcze wzrusza jak na bosaka leci zaspany i hop mi na kolana do przytulenia.
poziomki, jeszcze trochę i będziecie wszyscy razem w domku. Wierzę, że to ból nie widzieć dzieci tyle czasu.
Kamcia, ale masz tych rzeczy! Ja chyba jutro część wypiorę, bo jeszcze nic w tym kierunku nie robiłam, a czytam, że wszystkie już są po prasowaniu nawet. Na szczęście wszystko po Mateuszu popierze mi mama i przywiezie gotowe.

Cześć babeczki :-)

Ja dzisiaj zajęta spaniem, jedzeniem, zajmowaniem się moim TZ (bez szczegółów :-p) i właśnie wpadłam zobaczyć, co u was. Cały dzień ćmi mnie podbrzusze i Jolek kazała mi się wziąć za prasowanie :-D No ładnie, czego ona mi życzy.

A przy okazji, Joluś powiedziała, że tęskni za nami, wami, kazała wszystkie babeczki pozdrowić i nie może się doczekać, kiedy do nas wróci :tak: Jak dobrze pójdzie, jutro ją wypuszczą do domu :-)

Idę poczytać co tam u was.

cześć dziewuszki, witam się z wami niedzielnie :)
słoneczko świeci, więc zaraz idę sie ogarnąć i chyba zaliczę poranny spacerek :)

fajnie byłoby gdyby jolek jutro wyszła z malutkim, napewno już przebiera nóżkami z niecierpliwości :)

Dziendoberek
ja nie moge spac ostatnio...od 5-6 rano sie przewalam z jednego boku na drugi, bola mnie plecy i strasznie z dnia na dzien dokucza mi te spojenie lonowe, szczegolnie w nocy kiedy chce zmienic pozycje spania...

Spakowalam wczoraj juz czesciowo torby do spania, ale ciuszkow to tyle nabralam, ze mnie chyba stamtad pogonia, wogole to spakowalam sobie 2 zestawy dla Oskarke, jeden mniejszy rimiar i drugi wiekszy. No i kazdy sklada sie z 3-4 bodziakow i spiochow, czapeczek wzielam chyba tez ze 4 no i 2 dresy na wyjscie.

Byloby fajnie gdyby Jolek juz jutro wyszla do domku, a Adeczla pewnie troszke dluzej zostanie...

Hej dziewczyny
Stracha się najadłam w nocy - przez te rozmowy z Poziomką i przytulanko z mężem od 1 do 3 miałam ostre skurcze (chyba) - tzn bolało jak na okres, ale troche inaczej - krzyż cały czas, a co jakieś 7-10 -5 -15 min od krzyża szła taka fala na brzuch :baffled: M przestraszony, a mi sie śmiać chciało, ale tak z tyłu głowy sobie myśle (kurcze to juz?! - eeeeeee nieeee) - poszłam pod prysznica, pooddychałam i zaraz po 3 zasnełam, a dziś jakoś mnie nic nie boli po za biodrami.
Mam zapchanyy dzień dzis strasznie - urodziny mojej Mamusi, imieniny teścia i jeszcze kolega ze Śląska przyjechał, wiec będe dziś latać jak meteor zapewne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry