U mnie to tak raczej tesciowie i rodzice nie panikuja gorzej z kolezankami, w tyg dzwonilam do kolezanki, ktora mieszka teraz w Poznaniu zapytac jak dokladnie wygladaja skurcze, bo chyba cos takiego juz mam no i mi wytlumaczyla i spoko. W sobote po zakupach tak mnie zmulilo, ze przycielam komara, a maz odkurzal, wiec nie slyszalam telefonu, w ciagu 15 min mielismy po kilka nieodebranych polaczen, bo tamci mysleli, ze ja juz rodze. Nawet jesli bym rodzila to akurat oni by sie do mnie dodzwonili...
A jak ja mam jeszcze przez pol roku byc taka wredna osa to ten moj sie chyba ze mna rozwiedzie i to z orzeczeniem o mojej winie

juz mi go biedaka szkoda.
żelka wez ty sie idz zrelaksuj, bot o moze faktycznie tlyko przepowiadajace, a jak nie to bier tu namiary do kogos i od razu informuj
ja wrocilam z godzinnego spaceru i nogi mam jak balony, strasznie mnie bola, upocilam sie jak swinia, umachalam, wydulam jednym tchem soczek tymbark, zjadalm pysnziutkiego loda w rozku, a teraz siedze i odpoczywam, bo za pol godz mam klientke...