reklama

Maj 2011

Ja mam kuchnię ogarniętą.Idę się myć. Z rańca odkurzę i przetrę podłogi i finito. Goście obiadu nie chcieli stwierdzili że pizze się zamówi tak przy Mikołajkach więc gary mi odpadły :-)

reklama
Dziewczyny Was chyba Bóg opuścił! Tyle stron do czytania?! :szok: Ja się poddaję, ja nie mam siły! :-) Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam na budowie i wysprzątałam niemal całą górną łazienkę po remoncie więc z tony pyłu. I jestem dumna z siebie. I jeszcze mały pokój na dole z oknem i pastowaniem paneli. Padam na ryj. Jutro powtórka z rozrywki. Mam ambicję do końca tygodnia posprzątać bo moja kochana teściowa wymyśliła, że podeśle mi kobietę do pomocy przy sprzątaniu i za to zapłaci... A ja nie chcę. Bo mi wypomni przy wigilijnym stole półgębkiem, że gdyby nie jej pomoc to byśmy dalej się nie wygrzebali z brudu. Dziękuję, zarobię się sama. I mam taką mega satysfakcję jak kolejne pomieszczenie się posprząta :rofl2:

Uciekam do filmów bo sił brak na cokolwiek.

no! moja by mi spróbowała!! M by ją usadził:-D Papa

mikołajki.jpgUDANYCH MIKOŁAJEK I SUPER PREZENTÓW:***

Co się wielkie tyłki umawiacie za plecami na domówkę a ja nic nie wiem. Wpadłam kontrolnie i proszę, przyłapałam.

A teraz zmykam, trzeba psy wysikać i będę tulić poduszkę, kocham moją poduszkę, jest cudowna:-p

reklama
cze kochane:-)

poziomki witaj stara koleżanko z "objawów";-)super że jesteś:-)

dziewczyny troche was podczytywałam ale ani sił ani jakos wny do pisania nie było:-( Tymek absorbujący jak chyba każde majowczątko z tego co czytam;-) u nas juz po remontach, odsprzatane i troche spokoju:-)

marzenka powodzenia w sprzataniu;-) no i sprzedaży mieszkania:-)
teściowe... ja jestem wczoraj po wizycie mojej... ;-)

jolek powiedz jej że jakoś jej syn nie narzeka na twoje rozmiary;-)

ania86 tak właśnie w temacie tesciowych to zmroziły mnie twoje posty:wściekła/y: jak oni moga uważać że bedąc w domu z polrocznym dzieckiem nic nie robisz?? a to teściowej dzieci się same karmiły i przewijały itp?? a jak sytuacja z mieszkaniem? współczuje bardzo:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry