Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś bardzo grzeczny był, jak Mu kartkę w polskim wydarłam i kazałam przepisać, to powiedział "Dobrze Mamusiu", aż mi się śmiać zachciało, bo cały dzień próbuje być taki grzeczny. U lekarza i po drodze kilka razy mnie zapytał "Jestem grzeczny?", wtedy też mówi do mnie "Mamusiu", bo normalnie "mamo". Jest taki cwany. Ale lubię jak jest taki słodki. Boi się, że Mikołaj nie przyjdzie. Kupiłam Mu tego jego Ben 10 (bo od tygodnia jednak tym się interesuje znowu), a Młodej taki telefonik zabawkę.
Ano padam jużJoluśPoziomki ale najlepsze lody są u nas więc musiałybyś przyjechać;-):-)
Już dzisiaj nic nie napiszę szczęka z ziewania leży na klawiaturze zabieram ją i idę spać buźki piękne:-)
No mała śpi. Jolek inhalacjie to ja już ponad tydzień robię. Jaipur a jak taki syrop zrobić?? nigdy nie robiłam i nie mam pojęcia.
Idę się kąpać, bo nie dość że mam marudę w domu to jeszcze dostałam pierwszy okres po ciąży