reklama

Maj 2011

Hejka :-)

tak tak wczoraj był mężuś ale wszystko na wariackich papierach ale w końcu został się na noc i o 6 wystartował do Szwajcarii tym razem. a tak to choróbska też nam nie obce niestety- Szymcio kaszel a Filip katar - choć pulmex baby zdziałał cuda i dzisiaj już w ogóle mu nie ciekł a wczoraj to łoo matko.... Szymcio niby miał zielone światło na przedszkole ale jednak go nie puszczam.

Joluś- już miałam pisać że może ten w psikadle jakiś oszukany :-p;-) bo ja zawsze w tabletkach biorę ale po kolejnym poście hmm może trzeba czasu po prostu
Basiekk- bodajże po 6 godz już można karmić po sudafecie więc rano to całkiem luz
Styna- ojj przykry nieprzyjemny wypadek :( całuski w usteczka Nadiusi ,a babsztyle ehhh :no:
Madzik- ehh współczuję, dużo dużo zdrówka dla Julka !
Maja- dużo pozytywnych fluidków! a brownie nie jedz całego tylko podeślij ciut ciut :-)

a mnie coś łepek boli... :confused2:

reklama
Ktos zamawial brownie??
Dziele sie:-p

P9270010.jpg

Oj maja nawet nie wiesz jakby się przydał :tak:
Witam się,
odetchnęłam po dzisiejszym usg, wszystko ok. Lekarz nas zaskoczył bo już stwierdził na 70 % płeć - dziewczynka :-) Choć nie wiem czemu ja mówię ciągle on :-D
Mały nie spał w ciągu dnia i myślałam już że go zamorduję.
styna współczuję wypadku, czasem malutka chwila wystarczy. Mały w domu mi się tak kiedyś wywalił, że usta sobie rozciął - ile krwi i płaczu :szok:
Oj nie odpuszczają te choróbska :no:
Mnie od rana gardło boli, mąż pociąga nosem...

Ypra :)) lekarz fachura haahhahaha, a ktory to tydzien?? w kazdym razie fajnie by bylo chyba, gdyby to miala byc dziewczynka co??:-)

Jolus
no ale ze w jakim sensie ja sie szykuje??? eeeee nie szykuje pffff... nie powrot a zjazd, tygodniowy bodajze.. Jak zdrowko??? Igi juz zajada??

Mowie Wam pandemia pandemia !!!! Jakas masakra, ktos nie jest chory???

Madzik - ja piernicze..... Biedny Julek a Ty razem z nim... uroki zlobkowania... ;/ Jakies inhalacje moze robcie??

Styna ale mialyscie okropne zdazrenie.. wspolczuje... no tak ludzie to sie tylko glupio gapic potrafia.... wrrrr....

Bry moje panie :-)

O tak nieludzkich godzinach dopiero mogę zasiąść na chwil kilka i zaraz lecę spać, pobudka o 7 :confused2: Dobre i to, dzisiaj wstałam o 6, to nieludzkie dla mnie godziny :-D

Zdrówka dla chorowitków, mnie jeszcze katar męczy, szczęściem dzieci zdrowe i oby tak było jak najdłuzej i jak najczęściej :tak:

Styna
nie od razu Rzym zbudowano, nie teraz to za miesiąc, może tym razem nie męczcie tak armii i spotykajcie się co drugi dzień;-) Jak codziennie, zbyt wiele plemników jest niedojrzałych i może być trudniej - tak mówią ;-)

Wciągam ciastko - brownie widzę - i znikam moje miłe. Jest świetnie :-)

lepi mała spała w bodziaku i pajacu :szok: moja spała albo w samym bodziaku , jak było chłodniej w bodziaku na długi rękaw a jak zimno to w samym pajacu , teraz będzie bez zmian :-)
basiek masz racje ze nerwy nic nie pomoga , wręcz pogorszą niestety... jesli wiesz że nic nie zmienisz lepiej się uśmiechnąć i spróbować nie przejmowac :tak:
futrzaczku współczuję rozłąki z mężem... , na pocieszenie powiem Ci ze masz jeszcze nas :-p
styna no to współczuję .. radze żeby ktoś wam s pl wysłał flegaminę w kropelkach i podawac lub jakiś syrop na kaszel , albo zrobiony z cebuli i z cukru u nas to pomogło kilka miesięcy temu ... i dziewczynki go uwielbiały a na katar mozesz Karvol kupić u nas dostepny dla dzieci w ampułkach leje się na podusie i dziecko wdycha
współczuję upadku Naduni:-(
poziomki lecisz w moje urodziny :-p
maja kusisz ciachem :-p hihih ja mam dziś karpatkę :-)

dobranoc :-)

Hope oczywiście że będziemy próbować, próbowanie ma swój urok. No ale szczęściu trzeba pomagać i kupiłam testy owulacyjne na ebay. Jak się uda wszczelić to może chłopaczek będzie:-)
Kamcia dostaje syrop na kaszel i już jest lepiej. Trzymam ją w domu ten tydzień niech się porządnie wyleczy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Stynka, fajnie, że mówisz o tym sanostolu, byłam pewna, że on dopiero od 3 roku życia jest. Muszę kupić koniecznie, bo nie zapowiada się ciekawie. Dzieci zasmarkane chodzą do żłoba, to trudno czegoś nie przynieść.
Za staranka następne już powoli kciuki zaciskam:)
Ypra, szybki ten Twój doktorek. Ale chyba fajnie, jakby dziewczynka była dla odmiany, czy nie?:)
Majeczko, dzięki za ciacho:) Inhalujemy codziennie solą fizj., żeby wydzielinę rozrzedzić.
Joluś, cieszę się, że u Was ze zdrówkiem lepiej.

Miłego dnia wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry