reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Cze dziewczynki:))
Moim zdaniem nacięcie przy moim 1 porodzie było troche niepotrzebne ale Gosia musiała się szybko urodzić,bo cały czas spadało jej tętno. Cięcie było na 4 szwy bardzo szybko i ładnie się wygoiło a teraz mam tylko cieniutką jasną blizne której na dobrą sprawe nie widać. Czasami jak mam @ to troche na początku ciągnie. Przy 2 porodzie było bez cięcia i nie żałuję bo różnica jest kolosalna!! Teraz też będę chciała bez:)

U mnie dzisiaj słoneczko,M zmierzył wczoraj temperaturke;))) i dzięki czemu się rozgrzałam i dzisiaj czuje się lepiej:)) Dzisiaj na 15 śmigam do położnej po skierowanie na badania

Tichonek fajny maluch:))

Annaso &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte

U mnie na obiadek dzisiaj schabowe mizeria i ziemniaczki mmmmmmmmmmmmniam

reklama
Witajcie poniedziałkowo :)!

Annanaso - &&&&&&&&&&&&&&& i daj znać :)

a u mnie na obiad gulasz z pyzami i buraczkami, mniam ;) chociaż Poziomki - mizerię tez bym sobie zjadła...

Witam nowe mamusie :)
Mnie dzisiaj straszliwie męczą mdłości - i na nic nie mam ochoty. Zmuszam się, żeby zjeść co nieco ;/

Hejka babeczki :-)
U mnie ok właśnie Szymek zasnął więc mam troszkę luzu. Na obiadek mam krokieciki z mięsem i pieczarkami do tego barszczyk czerwony ale kurcze teraz to bym zjadła wszystkie te Wasze obiadki po kolei pychotka :tak::tak::-D:-D
annaso- trzymam kciuki za udaną wizytę
poziomki- oby badania wyszły rewelacyjnie &&&&&&
basiek- mam nadzieję że odpoczynek w domciu pomógł mnie zaczął łapać katarek ale po wczorajszej miksturce( gorące mleczko czosnek miodek) mojego męża już mi o niebo lepiej

Co do nacinania mnie to też nie ominęło choć nie żałuję sama widziałam że jest potrzeba bo parłam i nic a tak raz ciach i Szymcio wyskoczył. Zszywanie w ogóle nie bolało pisałam w tym czasie sms do rodziny znajomych więc naprawdę luz. A i po nie było tak źle wiadomo około tygodnia dyskomfort w siadaniu a potem już super i teraz nic nie czuję ani nawet nie widzę :-D:tak:

Dzień dobry:-)

Ja dziś spałam do 11:szok: ale od 5-7 miałam przerwę, obudziłam się na siusiu i nie mogłam zasnąć.No ale i tak w łóżku zostaję (przeniosłam się tylko z sypialni do salonu;-) ) więc za dużo dnia nie tracę.

Ale kusicie pysznymi obiadkami:-)ja nie wiem co dziś teściowa przyniesie :) najgorsze że nie mam kapusty, i nie mam co podjadać:baffled:

annaso czekamy na wieści. trzymam kciuki ;)
poziomki za Twoje badania też!

Futrzaczek odpoczynek w domku pomógł i to bardzo :) Dzisiaj już jestem w pracy chociaż nadal trochę kaszlę ale nie wyobrażam sobie kolejnego dnia leżenia w domu :D

reklama
Wy też biegacie w nocy siusiu??? Bo ja od jakiegoś czasu po kilka razy:/

Basiekkk jak nie możesz to się nie zmuszaj bo będziesz gorsze mdłości miała.

Do góry