Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
basiek a ja aktualnie uwielbiam znowu mięso i bananyMój kupuje mi lecha free zawsze na sobotęwtedy ma z kim pifko wypić hehe, a i tak polecam na ciąże bitburger drive, niestety udało mi sie tylko raz go spotkać w knajpie a nie kupiłam nigdy w sklepie-ale smakuje naprawde dobrzee a i dzidzi nie szkodzi
![]()
czyli że co ?? nie wyrwą mi zęba???Dziewuszki
Ze względu na to że ja u dentysty spędziałam pół życia opowiem Wam jak to jestJa w pierwszej ciaży byłam u dentysty jakieś 30 razy
więc od początku można wszystko tylko trzeba powiedzieć koniecznie że jest ciąża, mają specjalne znieczulenie
Natomiast mam leżącą ósemkę i w ciąży absolutnie nie pozwolili mi jej usunąć....więć nie wiem, chyba że jest ból.Bo mnie ona nie przeszkadza wogóle.I jak widać przez kolejne 4 lata mi nie przeszkadzała no i teraz nadal ją mam
WItam Was nowego dnia. Dziś sie okaże czy jest fasolka ...stressss
Ciekawe co u Katariny????

ajjjjj aż mnie zabolało...VikamciaG to mnie po nacięciu bolało 1,5 misiąca. Mój mi musiał wyciągać szwy, bo zdjęli tylko te na zewnątrz a tamte niby miały się rozpuścić, ale obicerały, nie dało się chodzić i mój zabawił się w lekarzaPoza tym ropiały mi i generalnie niemiło wspominam ani nacięcie, ani zszywanie
i prowadziłam auto i nic mi nie było.. hehe
hehehe

i sama sobie zrobię napar z olbas oil i może się wyleczymy jakoś z tą moją biedną dzidzią

Ja byłam w szoku jak się dowiedziałam,że do roku czasu praktycznie nie mają żadnego syropu dla dzieci
W Polsce z tym problemów nie ma
Jak będę w grudniu w Polszy to się zaopatrzę w parę leków,których tu nie znajdę
Tak na wszelki wypadek
A potem te dzieci tylko słychać w shoppingach, cherlają jak gruźliki i płuca chcą wypluć