Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc poczekam jeszcze miesiąc i pójdę się dowiedzieć co tammi dentysta powie..

na szczęście szybko jej to przeszło...To też zależy jakiego trafisz lekarza,ja z Radkiem od urodzenia do 15-tego miesiąca jego życia w Polsce byłam i miał ze 2 razy przepisany antybiotyk,ale nasza pani doktor nie kazała od razu wykupować,tylko,jeżeli się nie poprawi przez parę dniZa to w Pl przesadzają w 2 strona i zbyt często pakują antybiotyki....
Tichonek jak ty wstawiłaś tyle suwaczków??
A dla mnie antybiotyk to ostateczność.Więc w rezultacie Radek do 2 lat nie miał antybiotyku,dopiero jak cherlał przez 3 tygodnie to lekarz tu nam przepisał i wykupiłam

Już parę osób mnie o to pytało
...Nie wiem
Może to zależy od przeglądarki?Ja mam Firefoxa
Wcześniej forum,kilka miesięcy temu troszkę inaczej wyglądało i mogłam tylko 4 wkleić,a potem jak pozmieniali to wstawiam i wstawiam i końca nie widać
(mniej więcej tak teraz wyglądam Albo klikasz szybko dwa razy na "odpowiedz na temat",albo klikasz raz i potem,"zaawansowana edycja" i tam są już buźkiLaski mam głupie pytanie jak się wstawia buźki ?? Wpatruj się w to okienko i nie widzę . Oświećcie mnie kochane??