Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wcale nie musiałaś mieć miesiączki,mogło to być krwawienie sródcykliczne po cyklu bezowulacyjnym na przykład.Nie każde krwawienie jest miesiączką,teraz to wiem bo ja miałam monitor owulacyjny i dokładnie dzięki niemu wiedziałam kiedy i czy mam owulację.
A wcześniej bywało,że i w 25
No ale dzięki mojej maszynce dokładnie wiedziałam co i kiedy się święci,bez niego pewnie nigdy byśmy nie trafili w ten dzień

poziomki całe mnóstwo zmartwień :-(a to że poronie przez ten krwiak, albo że co innego będzie nie tak:-(wiesz jak się leży w łóżku cały dzień i rozmyśla to takie dziwactwa przychodzą do głowy . Z pierwsza a ciążą tak nie miałam a teraz sto zmartwień na minutę![]()
Biorą duużą strzykawe z duużą igłą i pod kontrolą usg wkłuwają się w brzuch i do każdego z 3 worków jakie są dookoła dzidzi wlewali łącznie 0,5 litra soli fizjologicznej o temp 36,6jaaaa jak odbywa się dolewanie wód płodowych? nawet nie wiedziałam że to możliwe. ale przeszłaś/
szok , jestem zaskoczona, bo zawsze myślałam, że jeśli coś się dzieje z wodami to już wiesz nie ma nadziei, a tu takie cuda, ale tylko pozytywnie naprawdę.
a gdzie Ty nas widzisz??Kamcia- no, Viki jest śliczniutka)
a Ty też niczemu sobie))
fajne te fotki)