reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

No to widze ze nie jestem sama, ja tez mam libido mniejsze :( a moze po czesci boje sie o dzidziusia bo jeszcze nie mialam wizyty u lekarza, dopiero jutro zobaczymy co powie :) co do pogody...masakra leje i duszno przeokropnie jest u mnie :( taka pogoda do spania tylko. Misia co za debilny lekarz Ci sie trafil wrrrr

reklama
dziewczyny czy 2razy w tyg moge miec usg dopochwowe?? bo chce isc jeszcze ssie upewnic u mojego lekarza czy cos sie do piatku w pecherzyku pojawilo bo moze sie tak zdarzyc co?? kurcze ciagle mysle o tym co mi wczoraj inny gin powiedzial ze to moze byc pusty pecherzyk.....:-(

kaska a może zrobi ci przez brzuch, mi zrobił dziś przez brzuch. oj wierze że się martwisz, we mnie zasiałaś niepewność i nie dało mi to spać i się martwiłam dlatego poszłam i jestem o niebo spokojniejsza. ja bym poszła.

yra ale jeśli kaska np jest w 4 czy 5 tc to nie ma sensu iść raz po razie , a lekarz może kazać przyjść żeby sobie zarobić, a tak naprawde we wczesnej ciąży nie widać , zresztą nie jedna tu majówka czekała do 7 tc żeby zobaczyć bo nie było widać pęcherzyka...

kaska to chyba już prawie 6 tydzień prawda?

tak myślałam, wiesz a kiedy masz możliwość? po ilu dniach od ostatniego usg?

u mnie pecherzy k jest tylko jak twierdzi jednen gin pusty bo powieidzial ze na ten tydz czyli wczoraj byl 5t6dz to powinien byc zarode a nie ma... i zapisal mi luteine bo mialam w niedziele niewielkie plamienia brazowe, Boze ja juz nie wiem co mam robic :(

widzisz ja też miałam w niedziele lekkie plamienie, i dokładnie w 5tc i 1 d był tylko pęcherzyk, tak mam na wypisie z usg. kaska a kiedy masz mieć to drugie usg?

reklama
usg dopochwowe mialam w poniedzialek (wczoraj) a chcialabym sie wybrac do mojego zaufanego gina w piatek no i jestem w kropce :( a moze poczekac do nast tygodnia?? wtedy bedzie juz ponad 7tydz

a wg tego gina co bylam wczoraj to mialam przyjsc do niego na nast tydz (w poniedzialek) ale bylam iu niego pierwszy raz i jakos nie wzbudzil we mnie zaufania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry