Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najlepszy sposób wszędzie gdzie można chodzić z osobistym chopem. JAk ja z moim ide to żadna kobitka nawet nie kłapnie, że coś nie tak, ale sporo też zależy od personelu, czy ucina komentarze.
Ja bez skrupułów wykorzystuje kasy pierwszeństwa i cała rodzina chętnie ze mna jeździ na zakupy do wszelkiego rodzaju hipermarketów, nawet sie zastanawiałam co by jakiegoś biznesu nie otworzyć .
Co do komentarzy wszelkiej maści bab babsztylów i innych wredot, to jedyne wyjście puszczać mimo uszu, może przemawia przez nie zawiść, żal za straconą młodością czy możliwościa prokreacji czy cokolwiek, nas to zajmować nie powinno. NO a jak sie pojawiają skrajne sytuacje, to może czas najwyższy zaopatrzyć się w .... PARALIZATOR - spokój gwarantowany ;-).
Moj P to jak przywiozlam reklamowke smakolykow z cukierni to dziwnie na mnie spojrzal i stwierdzil ze przesadzilam...A jak przyszto co do czego to nie wim kto wiecej zjadl ja czy on:-)
pomarancze tez uwielbiam, tyle ze nie lubie ich obierac, dlatego czesciej decyduje sie na mandarynki
Zmykam.. trzeba sie spakować...
no i jeszcze coś obejrzę :-)
a później spac...
jak dam radę to jeszcze zajrze dziś czy jutro rano..
ale nie jestem pewna... także póki co to się z wami żegnam
buziaczki dla was