Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

hej....podziwiam Was dziewczyny, że mozecie tak ddługo w nocy siedziec i jeszcze raniutko wstać - ja teraz w ciązy to moge spac 10-11 godzini wciaz mi mało ;-)
Własnie zjadłam spóżnione sniadanko - ta glukoza tak mnie trzymała,ze w ogóle głodu nie czułam ;-) nadrobiłam was troszkę, ale musze spadac bo wieczorem mamy gosci i trzeba posprzatac i przygotowac cos do jedzonka.
opowiem wam jak się dzis zalałam łzami przez obcych ludzi.....po gluzkozie poszłam zapisac mame na operacje oczu. od listopada próbowałam to zrobic telefonicznie, ale wciąż odsyłano mnie,zeby zadzwonić pozniej bo teraz juz nie ma miejsc, więc sie wkurzyłam i pojechałam osobiście do tego szpitala. byłam tam wczoraj, ale babka w recepcji kazała mi przyjechac dzis, bo dziś będa zapisy, wiec wybrałam się tam po gluzkozie z nadzieją, że uda się mame zapisać. Stanęłam tam w kilometrowej kolejce (na jakies 1,5 do 2 godzin stania), ale usłyszałam kobiete przede mną, że ona idzie stad, bo okazało się , ze juz sie wyczerpał limit miejsc na luty do tej poradni, do której ja tez chciałam. stwierdziłam,ze pojde sie dopytać, żeby nie stać bez sensu i stanęłam sobie obok okienka recepcji - jak ludzie z kolejki mnie zobaczyli strasznie na mnie naskoczyli, że się wpycham bez kolejki, że tak nie można - to im grzecznie tłumaczę, że tylko chcę sie upewnic czy nadal sa miejsca bo nie chce stac na darmo. Twardo wytrzymałam jeszcze te kilka sekund - oczywiście miejsc już nie było :-(Ci ludzie z kolejki na bank widzieli mój brzuszek bo miałm rozpieta kurtkę.....mogli pomyśleć, że w ciaży cieżko stać w kolejce przez godzine czy dwie i lepiej będzie jak sie upewnie - ale nie! - tak darli mordy, że zaraz po wyjściu stamtąd nie wytrzymałam tego napięcia i strasznie się rozryczałam!!! - zadzwoniłam do mamy i do meża i cały czas ryczałam, jechałam tramwajem i ryczałam - uspokoiłam się dopiero po pół godziny. Taka jest życzliwośc dla kobiet w ciąży.....eh...:-(
Większości renty powinni pozabierać!!Ja nie mam dla nich litości!! Chodzą do lekarzy dla rozrywki a ciężarna jak i matka z małym dzieckiem nie mszą stać w kolejce. Niech se mówią co chcą! Mój to by takiej powiedział że po co tu stoi skoro i tak niedługo umrze??
Powiedz szefowej że ta kobieta specjalnie sie na Tobie wyładowuje a Ty się ostatnio żle czułaś. A jeżeli jej coś odszczekniesz to uważaj żeby nikt nie słyszał;-)
zamiast powiedzieć że tak to się wróciłam i pytam gdzie ta kolejka?? Kilka osób podniosło ręce. To ja-czy są ciężarne?? Kiwali głowami że nie to weszłam.Kopary zbierali z podłogi