Czesc dziewczyny !
Meldujemy sie bo nie ma nas i nie ma... dalam rade nadrobic tylko maj, bo jestem na necie chwilowo teraz u dziadkow... Maz mi juz zabral laptopika bo w niedziele wyjechal do pracy do Norwegii.....
Masakrycznyyyyyyyyy upal u nas! Nie da sie strzymac, rozplywam sie.. a co dopiero mala Polusia.. bardzo marudzi.... :/
Wieczorem wyjezdzamy do DE - boje sie troche tej podrozy, mala taka marudna dzisiaj, w nosidelku jest dopiero zapocona.. moze jakos zniesie podroz.. Jak myslicie wykapac ja przed podroza jeszcze? Po tym upale? Mam nadzieje, ze zasnie na te pare godzin chociaz, ale tak jak mowie Polka nie przepada za fotelikiem.. Co to bedzie, dzisas.... (
karolka - okreg Munster

)
Persefona - gratuluje zabeczka Remika!! ..a co dopiero mi lekarz bredzil-nie nie nie, to nie moze byc, dzieci sie tak slinia, a zeby to w 7 m-cu - jak mu mowilam, ze i u nas cos sie dzieje w tym kierunku...
Gratulacje dla
3 miesieczniaczkow -
alex, basiekk!
Oraz udanych chrzcin wszystkim!
A Tobie
Marzenka to zazdroscimy heheh bo wyczytalam, ze sie fajnie masz! basenik itp! super! ...a sukienka bardzo ladna i oryginalna

)
Pozdrawiamy serdecznie cioteczki i do uslyszenia, moze w koncu na biezaco, za granica juz!