reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Zapominałabym głupia baba ze mnie- buziaki dla z okazji trzech miesięcy dla Waszych maluchów- Alex, Bassiek:)
Persefona-
pooddychałam głebiej już lepiej, zjadłam loda to wogóle usmiech na twarzy się pojawił. Ja nie wiem czy mi dalej hormony tak szaleja,że z moim nastrojem cięzko..???
Karolq juz wieczorem na nerwie się połozyłam, a z jeszcze większym niestety wstałam.
Majeczka daj znać koniecznie jak dojedziesz!:*
Joluś ta ulewa od Ciebie to chyba do mnie się przeniosła, bo leje jak cholera. A jak jasno na dworze:) ale muszę p[owiedzieć,że teraz powietrze pieknie pachnie...
Młody wreszcie zasnął, marudny Bąk dziś z Niego.

a zapomniałam się pochwalić, skompletowałam prawie cały strój na chrzest, jeszcze tylko mucha:) o burza i słonko-pieknie!

Ostatnia edycja:
reklama
Aina a może to okres się zbliża. Ja ostatnio też łapię jakieś nerwy i mam ssącą na maxa. I jak tu schudnąć. Łatwo mi fajki było rzucić za to jedzenia nie mogę jakoś ograniczyć.
U mnie ciemno od pół godziny znowu się na deszcz zanosi:(

MajaPolka ja do Munster mam ok. 60km...
Wpadam tylko na chwile i uciekam na rower bo caly dzien maly byl taki marudny ze na nic nie mialam czasu, a do wyjazdu malo zostalo i trzeba jeszcze pare kg zrzucic...

Cały dzień dziś mnie napierdziela podbrzusze po lewej stronie, chyba jajnik. Z godziny na godzinę ból jest coraz większy. Nie wiem cholerka co to może być.
A do tego wszystkiego po 3 dniach bólu gardła dziś mam taki katar, że aż mi z nosa kapie. Mam nadzieję tylko, ze młodego nie załatwię. Szkoda gadać dziś, kiepski dzień.

Maja udanej podróży! Daj znać jak dojedziesz
Madzik chyba do lekarza trzeba zapukać, z jajnikami nie ma żartów.
Joluś skoro dzisiaj sprzątasz to rozumiem, że w sobotę mam wolne ??:-D

Witam się, dobry wieczór i dobranoc :-)
Zajętam, niedługo pokażę czym:-)
Widzę, że wszystkie żyją lepiej lub lepsiej, znaczy, nie muszę się tu produkować dzisiaj.

No to do jutra :-)

reklama
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hope już mnie ciekawość zżera

Kurde idę jutro z młodym na szczepienie, pierwszy raz sama i mam mega stresa.Nie liczę na szczęście i deszcz i że M znowu w domu będzie

Do góry