reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja mam czasem dosyc ale jak mam mala zostawic z kims to nie moge odejsc hihi bo przeciez ona tylko u mnie zasypia;P Ostatnioo siostra pilnowala to spala mala cale 4 godziny ja przyszlam i musialam autobusem wracac bo wyla caly czas wyla taka zolza

reklama
adapis buziaki dla naszego równolatka:-) ja własnie porzadkowalam szafke z butami i jak myłam pare czarnych szpilek to pomyslalam ze chcialabym chodzic znow do pracy zeby moc rano sie stroic itp, wiecie w domu tez staram sie dbac zeby ladnie wygladac ale to tak bardziej "po domowemu", ale to tylko taka krotka mysl bo ogolnie to uwielbiam dni w domu z moim łobuzem i tez mnie przeraza jak to szybko mija:-(

Jolkaa trzymam kciuki za chrzciny. Na pewno wszystko się uda a mała będzie grzeczna:)

Mandrzejczuk Wy to się macie. Mam nadzieję,że wkrótce i dla Was słońce zaświeci:)
Trzymam kciuki za kurs.

Salsera wiem co przechodzisz. U mnie Igor też niedawno tak spał. Dokarmianie nawet nie pomogło na noc, a wręcz przeciwnie, bo jeszcze krócej spał. Teraz się w miarę unormowało więc musisz przeczekać.

Adiaps nie pomogę w przestawianiu na butlę. U mnie Igor bez problemu ciągnie i cyca i butlę. Buziaki dla Synka :*:*

Ania86 buziaki dla Dareczka:*:*

Kamia buziaki dla Tymka :*

Futrzaczku i jak tam Szymkowi minął pierwszy dzionek w przedszkolu??? Kurde ja sobie nie wyobrażam tej chwili...zryczę się jak głupia :(

Karolka udanej podróży i czekamy tu na Ciebie.

Bubbles buziaki dla Aleksa z okazji urodzinek. Daj znak jak dzionek w przedszkolu mu zleciał :)

Adiaps ja tam z Igorem mogę siedzieć i nie mam tego dosyć.Uwielbiam te nasze zabawy pogaduchy i przytulanki.Nawet kocham robić z siebie czuba,żeby Igorito miał radochę ,bo uwielbiam jego śmiech :) Mogę śmiało powiedzieć że jestem uzależniona od mojego dziecia :D

Kamcia tulam kochana

Witam się z wieczora. Jakoś nie mam dziś weny na nic.My dziś znowu sami. Brykamy zaraz się kąpać.

Oj i u Nas ostatnio ciezkie dni. Wszystko wskazuje na zabki... Ale czy napewno??? Nie wiem... Smaruje ta sama mascia co persefona dziaselka i podaje paracetamol juz drugi dzien. Mala wyraznie sie po tej mieszance uspokaja...
Co do czapki u nas na poczatku tez byl krzyk a teraz spiewam Nadii "byla sobie zabka mala" i biore ja z zaskoczenia. I jakos sie udaje.
Pozdrawiam wszystkie i klade sie lulu bo jakas zmeczona jestem...

Jolek - a dziękuje kochana dziękuje spisał się na złoty medal :) mówił że fajnie było i myślę że nie będzie problemu aby wrócił tam w poniedziałek :tak:

adiaps - mam to samo -> z jednej strony dość siedzenia w domu i dziecka uwieszonego na cycu, a z drugiej nie wyobrażam sobie jakbym mogła go zostawić komuś obcemu i wracać do pracy. Już przepłakałam kilka nocy rozmyślając nad tym :no:

Tymek też mi się przestawił nie wiedzieć czemu. Jak wcześniej przesypiał nocki tak teraz budzi się na dodatkowe jedzonko i przytulanie. W dodatku ryczy przed zaśnięciem wieczorem. Wcześniej po kąpieli jadł i zasypiał jak mały królewicz, a teraz cyrki odstawia. Usypianie trwa i trwa, i czasem my się szybciej zmęczymy niż on.

Wiecie co,włosy mi lecą. Jakaś masakra od dwóch dni wypadają mi prawie garściami :baffled:
jak tak dalej pójdzie będę łysa... A co do łysiny to mój mały miglanc wytarł sobie czache od tego leżenia i kręcenia głową - z tyłu nie ma kłaków :confused: mam nadzieje że mu odrosną...

Młoda wypadanie włosów u nas w okolicy 3ciego miesiąca po porodzie to standard. Mi też lecą. Młodemu włosy odrosną.

Futrzaczku fajnie że Szymkowi się podobało. Mam nadzieję,że już nie zmieni zdania:)

reklama
Do góry