reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Żelka pomyśl,że już niedługo będzie po slubie i po chrzcinach i przynajmniej te stresy odejdą, trzymaj się mocno kobietko:)
Hope dawaj bułe!!! HAHAHAHAHA UBÓSTWIAM Twoje posty:D:D

ja zmęczona padam na ryj, wiec uciekam bo na klawiaturze zasnę:p

reklama
Hejka :-)

a ja po obiadku położyłam się do łózka odsapnąć chwilkę bo młody spał i patrze Szymuś tez wskoczył do swojego łóżka i śpi :tak: przedszkole daje mu w kość :-D , ja sobie nie pospałam za długo bo się Filipek obudził ale za to wskoczyłam tutaj. :-)

Żelka- od siebie jeszcze dodam że Tymuś pewnie odczuwa ten stres i napięcie w domku i pewno to też troszkę mu przeszkadza , a tatuś nawet jak po pracy to myślę nie obrazi się na miłe chociaż pół godzinnki spędzone z z synkiem sam na sam aby mama mogła zrobić coś dla siebie :tak:

dzisiaj zaczyna się II seria mojego serialiku na TVN - :-):-):-)

Zelka ja czasem tez mam zlosci na malego ale tak jak mowia dziewczyny, chwila rozlaki i nawet marudzenie potem nie przeszkadza:-) glowa do gory:-)

a zel na zabki rowniez mam ten sam:-)

A ja mam inny żel na dziąsełka :-p

Adiaps
wszystkiego naj!!!

Hope to że średnia jest 7-8miesięcy nie znaczy że ząbki nie mogą wybić się szybciej.

Żelka spokoju życzę:-)

Witam się i uciekam . Igor dziś strasznie płakał. Noszenie tulenie całowanie smarowanie dziąsełek nic nie dawało. Dostał czopek dotlenił się na dworku i w końcu zasnął. Skorzystam z chwili spokoju i też sobie poleżę.

reklama
Kamcia ale z czym????

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa już wiem.... weź przenieś. Sorki jestem tak zawinięta dzisiaj. Miałam na kartce spisane i poleciałam z całością tutaj :(

Ostatnia edycja:
Do góry