jolek27
SZCZĘŚLIWA MAMA:)
Gag zaszalałaś
Na pewno zakurzony, mój jak brudny to też szwankuje 
Poziomka to teraz kiedy następny egzamin?
Futrzaczku za rok masz się postarać żeby mój przystojniak poszedł na bal!
Mój wyszedł dziś z kumplami na piwo. Nie będę się rozpisywać w jakim stanie wrócił...szczęśliwy że ani złotówki nie wydał. Ciekawe gdzie tak się można napić za darmo
Ech idę się kąpać i do wyrka. Buziaki
Na pewno zakurzony, mój jak brudny to też szwankuje 
Poziomka to teraz kiedy następny egzamin?
Futrzaczku za rok masz się postarać żeby mój przystojniak poszedł na bal!
Mój wyszedł dziś z kumplami na piwo. Nie będę się rozpisywać w jakim stanie wrócił...szczęśliwy że ani złotówki nie wydał. Ciekawe gdzie tak się można napić za darmo
Ech idę się kąpać i do wyrka. Buziaki
masakra...
dobrze że zamknęłam buzię i oczy ale od razu poleciałam się kąpać bo myslałam ze się porzygam
, ale sam go jadł, resztę Mu zamroziłam. Kaczkę często jadamy, ale nie przepadam, za to dla jego rodziców to rarytas. Dziczyzny też na początku nie chciałam jeść, ale mnie przekonał, że to zdrowe mięso, bo takie zwierzęta żywią się same naturalną paszą, bez chemii i same wynajdują najlepsze kąski, a nie jak świnie jedzą co im się da.
! To tak w skrócie, że za zwierzynę upolowaną się płaci, tym bardziej że tego cielaka nie strzelił On sam, tylko kolega. Jakby doliczyć inne koszty które są przeolbrzymie, to sporo tego wychodzi. Żeby upolować zwierza, to jeździ w to miejsce czasem kilka razy dziennie. Objeżdża cale łowisko w poszukiwaniu tropów - licz paliwo, objeżdża żeby je karmić, a żeby karmić musi mieć czym itd. A składki członkowskie? Nie jedną wojnę z tego powodu ten dom przeżył. A policz czas, który mógłby z dziećmi spędzić. Dobra, nie nasadzam się już, bo jak się zaraz obudzi, to będę nabuzowana i jeszcze jakiś OPR przypadkiem zaliczy