• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
karolka znam to ,zwykłe przemęczenie, nowy rytm i nowe obowiązki, jak się wdrożysz będzie ci łatwiej.Szkoda, że M.Ci nie chce pomóc, w końcu czas z dzieckiem jest bezcenny, a nie jakieś tam spanie:-p

u nas to samo, tzn dzisiaj pogoda jakas taka d**wa:-p ale zrobię gołąbki, jutro wraca tato i będą goście, więc jeszcze jakieś ciasto machnę.

Hej kochane
Ja w robocie:no:. Wezwali mnie bo kontrola z ZUS-u się zapowiedziała ble:wściekła/y:. Dobrze, że dzisiaj pogoda okrutne to teściowa nie zrywa malin i mogła zostać z Marti. A pogoda u lubelskim jest fatalna, leje i pizga:dry::dry:. Akurat na mój urlop:baffled:. Ale podobno od czwartku ciepełko come back. Oby!
Kontroli się nie boje bo mam wszystko git w papirusach :-).
Ale od jutra już wolne, choć mąż się rano śmiał, ze jutro pewnie też przyjdę do pracy bo ja pracoholik jestem:rofl2:.

Jaipur jakie ciasto działasz?? Ja też na jutro coś upiekę po pracy, Mam ochotę na coś takiego: http://kuchennewzlotyiupadki.blox.pl/2010/07/Sernikobrownie-z-wisniami.html

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Dziękujemy za życzenia rocznicowe , dostałam od męża piękniusi złoty pierścionek :-) , byliśmy na mieście ze znajomymi było bardzo miło .

a tak to po staremu , dni lecą jak szalone , teraz w środę chcemy pojechać nad jeziorko jakieś bo jeszcze w tym roku nigdzie nie byliśmy... dzieciaczki zdrowe My też więc spoko to najważniejsze.

Basiekk- mam nadzieję że na urlopik się pogoda poprawi ! wykorzystaj go w pełni!
Karolka- spoko kotek ważne że wpadasz do Nas na chwilkę :* podziwiam Cię że dajesz radę ze wszystkim :tak:
Joluś- i jak wizyta mamci ?

Witam.
W temacie wczorajszej gorączki napiszę na lekarskim. Tutaj melduję, że nie mam na nic siły i padam na pysk.
Jaipur, Basiek, jak juz upieczecie te ciasta to poproszę kawałek mi podesłać:)

Witam. Przez te moje koleżanki z pracy boli mnie gardło. Nie kumam że im zawsze gorąco okna pootwierane całą noc wiało i do tego te wentylatory powłączane. Idę sprzątać bo jakieś krasnale w nocy bałaganu w kuchni narobiły.:dry: Jak je znajdę to nakopię:tak:

Witam. Ja już po gościnie. Mama miała do siostry jechać wczoraj ale przetrzymałam ją do dzisiaj. Ogólnie wizyta przebiegła bardzo spokojnie i widziałam że wnuczek oczarował babcię swoją grzecznością i słodkim uśmiechem:)

Styna bijesz mniejszych od siebie :shocked2::laugh2:

Idę poczytać co naskrobałyście przez te kilka dni :)

Matusia
my tu tęsknimy za Tobą i Twoimi dzieciaczkami:)

Alex i jak tam, byliście w zoo??

Jaipur a czego szukaliście na ogródku,że pół przekopaliście,skarby macie ukryte??:-D

Madzik fajnie,że urlop w miarę udany, szkoda tylko że dzieciaki dały w kość i te nieszczęsne zęby Julka.Wykluły się w końcu. U nas akcja dolne 3ki,oby jak najszybciej wyszły.

Basiekk
urlop Ci się poprzestawiał???
Doczytałam.Dajesz się wykorzystywać w tej robocie. Uciekaj do domu bo jak Jaipur pogode zabierze to pewnie wszystkim :-p

Karolka
powoli powoli i jakoś sobie poukładasz wszystko i czas zorganizujesz. Zaraz jesień to i mniej czasu na dworze będziesz spędzać. A gdzie Oski jak Ty w szkole??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry