reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
:-DOj Basienko znasz znasz.... mam w szafce w kuchni skitrane cale duze opakowanie Bialych!
na czarna godzine ;-) podrzuce troszke i Tobie - jasne!
Babcia mieszka na drugim koncu miasta, ale autkiem lub busem to niedaleko. Wlasnie dzisiaj robi knedle ze sliwkami - potem do niej wiec chyba podjedziemy z Polka :))

Zaraz wyruszamy na spacer, na plac, ale ciezko cos dzisiaj sie zebrac, znowu cieplo i cisnienie swiruje, glowa mnie boli, zreszta jestem przed @ wiec ://// .. u nas w nocy tez zimno - jakies 9 stopni, brrrr.. zaczyna sie...

Madzik - hip hip huuurrraaaa! ale ci....... :**

Hejka :-)

Piję kawusie ale ledwo ledwo.... bo wody nie ma ;/ więc woda butelkowa sklepowa :-D a co najgorsze to ploty chodzą że jutro i pojutrze ma nie być prądu od 7-16 :wściekła/y:

Madzik
- superr !!! ale ciiiiiiiii :*
Maja- ja tez przed @ ehhh :dry: miłego spacerku :*
Basiekk- mam nadzieję że brzuszek już pełny! :)
Joluś- gdzie Cię wcięło ??? hallo ? :*

a reszta!?? raz dwa się meldować proszę! :)))))

Lepi- niech spada na drzewo ! śpiewaj sobie w myślach coś ulubionego jak coś do Ciebie sapie hehe:-D:-) a i zapomniałąm dodać wcześniej , że fajniutko że wizyta do Zoo się w końcu udała :) super ! i oczywiście zazdraszczam baaardzooo romantycznego wyjazdu z mężulkiem do Karpacza :) bawcie się dobrze :) a Zosia na pewno sobie poradzi z ciocią :)

Witam. Weny dalej brak. Stres coraz większy. Przy kompie mało siadam bo i tak się skupić nie mogę.

Futrzaczku
mam nadzieję,że dobrze będzie,ale wiesz to jednak zabieg na sercu i to dość poważny. NA samą myśl łzy ze strachu mi do oczu napływają. Bardzo się boję jutra!
Dietka ok. Ponad 4 kilo nie ma. Teraz nie staję na wadzę bo @ dostałam więc wynik może być przekłamany. A przyznam się bez bicia że w weekend sobie pofolgowałam i się diety nie przytrzymałam :zawstydzona/y: Ale walczę dalej i już grzeszyć nie będę.

reklama
Witam sie ze słonecznego i cieplutkiego Kołobrzegu:)
Ja tylko na chwilkę bo akurat Oli śpi a potem wybieramy się do centrum:)
Zajechaliśmy po 11, zaliczyliśmy juz plaże i kąpiel morską, Oli moczył nóżki i raz nawet rzucił się w wodę, cała koszulka była mokra hehhe, całe szczęście morze jest dość ciepłe:) Jutro ma byc jeszcze cieplej więc zapowiada się dzień na plaży i sprawdzian cierpliwości bo Oli cały czas ucieka do wody i podgląda wszystkich opalających sie zza parawanu:) Piątek ma byc deszczowy tak więc zaplanowaliśmy sobie basen:)
Pozdrawiamy wszystkie bb-cioteczki:-)

Do góry