reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Joluś- kochana to ładnie Ci idzie brawo! :* a jutro całym serduchem jestem z Wami i mocno tzrymam kciuki! :* daj koniecznie znać już po :* caluski
Alex- no to super ! bawcie się dobrze :*

reklama
jolek trzymam kciukasy , nie martw się.My jutro mamy wizytę u chirurga, ciekawe co nam znów powie.Jakoś mam wrażenie,że ten obcy w pępolu ciutkę urósł.
Alex miło wspominam Kołobrzeg, pozdrów go od ciotki jaipur:happy2:

Futrzaczku będą dobre.Bo złych nie przekażę.Już tak mam:sorry:;-)
a serio, to mogę podziękować swojemu małżowi, bo od niego nauczyłam się niemartwienia na zapas.Jak bedzie powód to będą zmartwienia, na zapas nie pomoże.

Hej:-)

Joluś trzymam kciuki za jutro&&& musi byc dobrze! M to silny facet, da rade!!! Wogole to pozdrowienia macie od mojego M. (normalnie moj załuje,ze tak daleko mieszkanie, ja rownie tak uwazam:-()

Alex wypoczywaj:-)

dziewczynki ja nie zaczynam nowego kierunku, koncze ta nieszczesna informatyke co zaczelam i przerwalam...
i teraz sie to za mna ciagnie, moze dam rade...

Buuuuuuuuuuuuuuuu, jestem wykonczona.... moje plecy, moje to i tamto ... ałaaa.... :((

Jolek - &&&&&&&&&& zacisniete, pamietaj wszystko bedzie OK! :*
Alex - aleee fajnieeeeee ... a jak Oli zniosl podroz?? dlugo jechaliscie? I chcemy fotke z nad morza!

Jaipur a w czwartek biopsja to po co Wy jutro idziecie???

Andzia no za daleko,stanowczo za daleko.Podziękuj i również pozdrów:)

Maja a po czym ty taka zmęczona???

Za kciuki na razie nie dziękuję...

Uciekam do wyrka bo spać to i tak pewnie nie będę:/ Żołądek mi z nerwów wariuje:(

Bry :-)

Andzia ambitny kierunek!
Jolek nie nerwaj, będzie dobrze, w końcu będzie pod opieką specjalistów.
Lekkiej pracy pracującym, miłego wypoczynku urlopującym, zdrowia chorującym :-)

Nie mam laptoka, poszedł do naprawy, siedzę na jakimś starym klamocie i zaraz mnie trafi co za zamuł. Zjadłam wszystkie orzeszki w panierce z zielonej cebulki. Jest to jeden z produktów który zapewne wymyśliłby diabeł, gdyby istniał, do kuszenia niewinnych duszyczek.

Aaaaachacha dostałam becikowe :-p Leżakuje na koncie:-p

jolek bo jestem debilem:-D myślałam ,że jutro czwartek.Mimo tego ,że wiem ,że jutro jadę do roboty:-D ale twardo,że czwartek:-D

Hope zamuł nie zamuł, nie gadaj na niego, bo działa.A zawsze może się obrazić:-p

idę spac ,dobrano, kolorowych snów i upojnej nocy;-)

reklama
hej! witam się po przedłużonym weekendzie u mamy :-) wróciliśmy dziś wieczorem :-) to był naprawdę fajny czas....spotkania z przyjaciółmi...baaaa nawet udało mi się wyskoczyc na drineczki z moją psiapsiółą (mężulllo został ze Stasiem :-p) a wczoraj zostawiliśmy Stasia mamie i oboje wyskoczyliśmy do znajomych na posiadówkę przy %. Naprawdę było fajnie, tylko żałuję , ze tak krótko....choc mój mąż pewnie się cieszy,że już jesteśmy w domu, bo on nadal nie czuję się do końca swobodnie u mojej mamy...ale przyzwyczajamy go, przyzwyczajamy...hehehhe;-)

Nadrobiłam Was po łebkach, więc nie odpisuję, żeby czegoś nie pominąć. Od jutra będę na bieżąco ;-)

Do góry