Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- dentystka nie jest typowo dziecięca ale za to sprawdzona a to uważam za ważniejsze , bo D się tam leczy i moje siostry i ja tez się zapisałam na sprawdzenie bo już dawno nie byłam
jest bardzo miła i cierpliwa , wszystko mu pokazuje najpierw na rączce , Szymek sobie trzyma lustereczko , zagląda , dotyka itp,itd... ale po prostu boi się i dziś popłakał chwilkę ... dentystka mówi ,że po prostu trzeba czasu i tyle bo jak go raz zrazi to już więcej nawet nie usiądzie ...
Ypra- dziękuje pocieszyłaś mnie :*
jest bardzo miła i cierpliwa , wszystko mu pokazuje najpierw na rączce , Szymek sobie trzyma lustereczko , zagląda , dotyka itp,itd... ale po prostu boi się i dziś popłakał chwilkę ... dentystka mówi ,że po prostu trzeba czasu i tyle bo jak go raz zrazi to już więcej nawet nie usiądzie ... Ypra- dziękuje pocieszyłaś mnie :*
:** ja nie mam zadnego jadlospisu! zrobilam dzis resztkami sil pulpeciki wolowo-wieprzowe, z pietruszka itd.. w sosie pomidorowym, oby na 3 dni byly! Jutro robie zupe grzybowa, ale to dla nas, Pola nie jada jeszcze grzybow, a malz bedzie juz w czwartek jadl obiad w domu to sie mu micha ucieszy! 

bo to odnośnie sprawy M. A i Poziomka jutro pozna datę USG - mam nadzieję że nie będzie bardzo odległa. Trzymam kciukasy żeby ten jutrzejszy dzień był pozytywny dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
.Widzisz kochana już mi podrzuciłaś pomysł na obiad bo pulpecików dawno u nas nie było, dzięki
. I tylko zamieszanie z tym bo nie wiem gdzie dałam paragon.