Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak jaz to wypijam szklanke i to zimnego kakao bo to mi najbardziej smakuje :-) annte moze wypijaj 2% albo 1,5 % zawsze to mniej tluste 
a tyle jeszcze jest tych ubran ze ja nie wiem ile mi to zajmie
nawet nie sadzilam ze tyle tego jest....
. Za porządki świąteczne zabieram się już od paru dni i tak jakoś zabrać się nie mogę
. 

.
.
gdyby nie szlafrok, to spakowałabym się do małej, ale co? wezmę go do siatki, czy do ręki? wariactwo..no dlatego taka wieksza torba najbardziej praktyczna....ale faceci tego nie rozumieja .... bo to ciezki gatunek jestja jeszcze nie spakowana, ale wszystko jest przygotowane w komodzie, na jednej półce żeby mąż dał radę w razie "wypadku". a skoro o nim mowa.. powiedziałam mu, że spakuję się do dużej torby, a on.. mnie wyśmiał.. i dodał jeszcze, że jak wezmę tę dużą, to on ze mną nie idzie, bo wstydgdyby nie szlafrok, to spakowałabym się do małej, ale co? wezmę go do siatki, czy do ręki? wariactwo..
mysla ze wystarczy nam jedna pizamka i kilka kosmetyków i to wszystko a reszta sie sama przyniesie
a pozniej by bylo z pretensjami ze czemu musza wszystko donosic
ja tam biore duza i koniec kropka :-)
mężczyźni mają niesamowite problemy i dylematy!