Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie moga Cie przeniesc do nierodzacych? Zeby Cie nie skusilo zmalpowac po nich! Masz jeszcze kilka dni do odczekania! 
Tematy o wyprawkach i zwierzatkach sa chyba bezpieczniejsze 
Parawanow brak. Ale jakos tak to zawsze robili, ze nigdy nikt nic nie widzial. Jakos boczkiem, dyskretnie, tak, ze nie przeszkadzalo i nigdy nikt nie protestowal.
....albo boje sie ze jak w końcu spakuje ta torbe to dopiero poczuje ze to juz i zaraz mały bedzie z nami i naprawde spanikuje 

gdzie Ty trafilas, Carmella? Czyta sie Ciebie jak science fictionNie moga Cie przeniesc do nierodzacych? Zeby Cie nie skusilo zmalpowac po nich! Masz jeszcze kilka dni do odczekania!
![]()
wiec pow Pamelce zeby sie nie spieszyla :-)
Pamietaj, ze Ty masz sie wylamac i wytrzymac tyle, ile trzeba :-)

jeszcze święta i wprowadzka do naszego mieszkania więc nie miałam za bardzo jak pisać ale już teraz mam dużo czasu i was nadganiam :-)mam nadzieję że mi wybaczycie ;-) MOCNO trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i mam nadzieję że szybko uda mi sie was nagdonić :-)juz wyczyscilam moze teraz juz sie da wysylac do mnie wiadomosci, dobrze ze napisalas bo bym nie wiedziala heheOj i właśnie ze względu na takie atrakcje robię wszystko, żeby leżeć w domu, a nie w szpitalu. Jedak spokój i prywatność to coś co sobie dość mocno cenię. Ale dacie radę, na szczęście nie zostało już dużo czasu.
(czarnula - nie mam jak Ci odpisać, bo masz zapchaną skrzynkę)