Carmella
Mama Marcela :)
lepiej miec spakowane wczesniej, wiem to po sobie. a rzeczy codzienne typu gabka, szczoteczka, pasta, szczotka do wlosow najlepiej zapisac na osobna liste w telefonie i spakowac jak sie bedzie jechalo do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie Ty trafilas, Carmella? Czyta sie Ciebie jak science fictionNie moga Cie przeniesc do nierodzacych? Zeby Cie nie skusilo zmalpowac po nich! Masz jeszcze kilka dni do odczekania!
![]()
juz wyczyscilam moze teraz juz sie da wysylac do mnie wiadomosci, dobrze ze napisalas bo bym nie wiedziala heheOj i właśnie ze względu na takie atrakcje robię wszystko, żeby leżeć w domu, a nie w szpitalu. Jedak spokój i prywatność to coś co sobie dość mocno cenię. Ale dacie radę, na szczęście nie zostało już dużo czasu.
(czarnula - nie mam jak Ci odpisać, bo masz zapchaną skrzynkę)