Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie moga Cie przeniesc do nierodzacych? Zeby Cie nie skusilo zmalpowac po nich! Masz jeszcze kilka dni do odczekania! 
Tematy o wyprawkach i zwierzatkach sa chyba bezpieczniejsze 
Parawanow brak. Ale jakos tak to zawsze robili, ze nigdy nikt nic nie widzial. Jakos boczkiem, dyskretnie, tak, ze nie przeszkadzalo i nigdy nikt nie protestowal.
....albo boje sie ze jak w końcu spakuje ta torbe to dopiero poczuje ze to juz i zaraz mały bedzie z nami i naprawde spanikuje 

gdzie Ty trafilas, Carmella? Czyta sie Ciebie jak science fictionNie moga Cie przeniesc do nierodzacych? Zeby Cie nie skusilo zmalpowac po nich! Masz jeszcze kilka dni do odczekania!
![]()
wiec pow Pamelce zeby sie nie spieszyla :-)
Pamietaj, ze Ty masz sie wylamac i wytrzymac tyle, ile trzeba :-)

jeszcze święta i wprowadzka do naszego mieszkania więc nie miałam za bardzo jak pisać ale już teraz mam dużo czasu i was nadganiam :-)mam nadzieję że mi wybaczycie ;-) MOCNO trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i mam nadzieję że szybko uda mi sie was nagdonić :-)juz wyczyscilam moze teraz juz sie da wysylac do mnie wiadomosci, dobrze ze napisalas bo bym nie wiedziala heheOj i właśnie ze względu na takie atrakcje robię wszystko, żeby leżeć w domu, a nie w szpitalu. Jedak spokój i prywatność to coś co sobie dość mocno cenię. Ale dacie radę, na szczęście nie zostało już dużo czasu.
(czarnula - nie mam jak Ci odpisać, bo masz zapchaną skrzynkę)