Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj biedne te nasze kwietniowe dzieciaczki i ich mamy..... trzymam kciuki za Leo i Laure!!
A ja myslalam ze jak ma sie zwolnienie w ciazy to moza wychodzic... przeciez nie jest sie obloznie chorym, czasem ma sie zwolnienie w ciazy z jakis innych przyczyn niz te wskazujace do ciaglego lezenia.
A ja tez wlasnie wstalam... ciezko sie spi- skurcze w nocy budzai coraz bardziej boje sie porodu
![]()
dziewczyny ale sie teraz zdenerwowałam cała az sie trzese, słysze dzwoni domofon odbieram a tu słysze dzien dobry zakład ubezpieczen społecznych czy mozemy wejsc? a ja ze tak prosze. Łózko nie zrobione ja w pizamie wiec szybko posciele do tapczanu szlafrok na siebie i słysze ida. Przyszli mnie skontrolowac na L-4 i musiałam sie podpisac tak mi sie rece trzesły wiec nie wiem jakie bazgroły tam wyszły z tego podpisu. Myslalam ze to cos powazniejszego tym bardziej ze miałam problemy z Zusem bo moj zaklad pracy od grudnia nie oddawał im mojego zwolnienia i przez to kasy mi nie wyplacali do marca
Juz myslalam ze z nerwow zaczeło sie cos dziac bo poczyłam mokro na pizamie ale to chyba tylko wydzielina
Czytam Was godzine
Mam nadzieje ze juz niedlugo ja przytulisz

Mialam niecale 18lat i bylam sama, najmilsza przy porodzie byla dla mnie salowa
mam nadzieje ze juz sie nie denerwujesz jestes spokojna i dobrze ze mozesz rodzic sn
Mam nadzieje ze druga tez przyjdzie i juz prawie bede gotowa do szpitala
Dla malego jeszcze pampersy i oliwke musze kupic i koniec zakupow

..mniej kopniaków.. moge pow ze codziennie z taka sama intesywnoscia no chyba ze cos robie lub ide to mniej wtedy daje o sobie znac. Na tym etapie normalne ze ruchy juz nie sa takie intesywne bo dziecko coraz wieksze ale jesli cie cos nie pokoi to jedz na ip.