reklama

Maj 2012

Flaurka mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze , ze to tylko dziecko uganiata na jakis nerw.
Ja mialam tak tylko raz ze wstajac malo co nie zemdlalam z bolu, ale szybko minelo i jak do tej pory nic mi nie jest. Wiec mam nadzieje ze Tobie tez minie.
Jak wrocisz z IP daj znac co Ci powiedzieli.
Fiore moze znajdziesz gdzies lekarza , ale w takich sytuacjach powinni przyjac bez problemu. Tymbardziej ze idziesz z malym dzieckiem dopiero urodzonym , nie mialas jak zarejstrowac wczesniej.
Elvie torcik cudny
Za wszystkie wizytujace i potrzebujace &&&&&

reklama
Dziewczyny a ten czop to jest taki ciągnący się - rozciagliwy? :) kurde nawet nie wiem jak wytlumaczyc, ale chyba pomału mi odchodzi bo jak wycieram sie to jest tego bardzo mało ale ciagnie sie i bezbarwne chyba. ide się wykapac i ogolic zeby wygladac jak czlowiek heheh

Czarnula - widzę, że jesteś wariatka jak ja:) nie golę się od tygodnia, żeby zrobić to na "świeżo" kiedy się zacznie. taka głupia kwestia, a jednak ważna.

poleżała troszkę i można powiedzieć, że mdłości są mniejsze, a przynajmniej nie czuję żółci w przełyku i nie napływa mi ślina do buzi w litrach.. całe szczęście babcia gotuje obiad, więc nie muszę nic robić. ciekawe jak na to spojrzy Misiek, bo zbytnio nie przepada za "jałowym" jedzeniem, a babcia z przyprawami jest na bakier..

Dziewczyny a ten czop to jest taki ciągnący się - rozciagliwy? :) kurde nawet nie wiem jak wytlumaczyc, ale chyba pomału mi odchodzi bo jak wycieram sie to jest tego bardzo mało ale ciagnie sie i bezbarwne chyba. ide się wykapac i ogolic zeby wygladac jak czlowiek heheh

Hejka.
Ja z Młodym miałam podobnie,bezbarwne i ciagnace. Po 24 h wyladowałam w szpitalu. Ale to indywidualna sprawa;-)
;-)

Carmella- fajnie cię widzieć/czytać. Nowymi formami życia w zlewie się nie przejmuj. Zagoń chłopa do zmywania. Mój się sam wziął za to jak wczoraj leżałam godzinę w wannie :) A jak Marcel?

Czarnula- u mnie też od kilku dni pojedyncze, bezbarwne, śluzowate niteczki. Na razie ignoruję i obserwuję. Ale też mam podejrzenia w kierunku czopa.

On pracuje gotuje i sprząta, mi zostaje zmywanie niestety:D:D Marcel dużo je, co 2 godziny go tuczę tak jak kazali:) w tym tyg do pediatry po skierowania :) chyba utył:D w szpitalu mało pił z butelki a w domu dużo z cycka:) jak się przyssie to nie wypuszcza:) polozne w szpitalu mowily " ale zdaje sobie pani sprawę że to trzeba byc cierpliwym bardzo? nawet z godzine trzeba bedzie go dostawiać!" no shit sherlock, ja myslalam ze 5 minut i po sprawie;) ale je bardzo ładnie i śpi, płacze podczas zmieniania pieluchy bo wtedy mu się przypomina że jest głodny :)

U nas 9 st i leje, wiec nie wiem co za fama, ze na wyspach pogoda;-))
Gotuje barszcz bialy, pobiegalam po schodach, porobilam przysiady i co? i mam sie ciagle dobrze:P

Carmella zainwestuj w zmywarke;) ja tylko wkladam i wyciagam talerze;)

reklama
wiec upał jest na dworze niemiłosierny do tego zero wiatru:baffled: poszłam tu dosłownie kolo domku po wyniki i upocilam sie jak mysz ,a po wejsciu na drugie pietro to dyszalam jak stary zboczeniec erotoman:dry:

i wiecie co widziałam ??? schodze sobie , juz jestem na dworze i patrze stoi babeczka z wózkiem , ona ubrana w krotkie spodenki , bluzka z krotkim rekawkiem ,klapeczki....patrze na wózek a tam w gondoli buda podniesiona i do tego pokrowiec załozony :no: jak to zobaczylam to myslam ze padne:angry:ja ledwo wyszlam i juz bylam spocona a ona przykryla dziecko w tym wózku jak na mega mróz :angry: no przeciez ja chyba poszarpalo :angry:jak tak mozna dziecko katowac w tej gondoli , przeciez sie tam zagotuje,musi miec w srodku chyba z 40 st:angry:jak mnie takie cos wkurza... no czy ja nie mam racji ???

carmella fajnie ze sobie radzicie i marcelek zdrowo sie chowa :tak: uwazaj zeby cos tam na ciebie nie wyskoczylo z tej zupy :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry