reklama

Maj 2012

u mnie tez główka podczas badania "latała" a to oznacza ze jeszcze nie wstawiła sie w kanał rodny i do porodu jeszcze troche czasu jest. Moze sie wstawic prxzy samym porodzie a jezeli nie to czasami moze byc cc tak mi tłumaczyła moja gin

reklama
A ja dwa razy już rodziłam i słowo daję nic ,a nic o żadnym czopie czy nawet malutkim czopku nie wiem:szok:.Może taka moja urodas za to wodami chlustałam potem wielkie skurcze i parcia

balotowala tzn ze nie jest jeszcze wstawiona w kanal rodny i przy dotknieciu unosi sie w gore. Jest to mozlwe przy rozwarciu i brau czopa. W poprzednich ciazach tez milam takie bdanie ale to juz bylo jak do porodu przyjezdzalm

ja chyb znow n IP bede jechac, no juz sama ni wiem. Co dzien z tym samym. Teraz to juz cisnienie mam kosmiczne 180/130 mimo ze dopegyt zwiekszony do max. Leze plackiem, troszenke pomaga

U mnie ani czopa nie widać, ani skurczy, przynajmniej jeszcze jakby niewiadomo ile do porodu było :wściekła/y:
Dziś całkiem fajny dzień był, popołudniu pojechaliśmy do domku letniskowego teściów, posiedzieliśmy trochę i nasz Mateusz zdecydował, że zostaje do jutra u dziadków:) Potem grill u moich, także całkiem miło. Właśnie stwierdziłam, że mogłoby się coś zacząć dziać w kierunku porodu, bo mały opiekę ma, wraca jutro wieczorem także miałby fajną niespodziankę jakby Ola była na świecie:) No pomarzyć można...

Dobrej nocy:)

Dido, Klaudia prześliczna:tak:

My już w domeczku, pogoda była fajna - nie za gorąco, tak w sam raz. Trochę się dotleniłam ;)
Niestety, jutro muszę rano mojego Maćka wysłać do laboratorium z moczem - moim zdaniem ma za ciemny kolor i generalnie czuję lekki dyskomfort przy sikaniu :( obawiam się, że może to być początek jakiejś infekcji, a ponieważ najpewniej w środę pójdę na porodówkę nie chciałabym, żeby mój Krzyś złapał w czasie porodu jakieś paskudztwo :(

reklama
Witajcie!
Jestem k.o.Dopiero udalo mi sie wejsc na net,ale...po przeczytaniu wiadomosci,oczy mi sie zamykaja.Skorzystam z momentu,bo Leo dopiero co skonczyl jesc,V sie poklada,a S dzis w pracy na noc,wiec czeka mnie noc dosc czuwajaca.
Powodzenia i jeszcze raz gratulacje dla Nowych MAmusiek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry