Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieszczoszka jesli nie karmisz i nie chcesz własnym mlekiem podkarmiać to zostaw piersi w spokoju, inaczej bedzie coraz gorzej bo pobudzasz cały czas laktację. Po prostu musisz się przemęczyć, dokładać kompresy. Jak bedziesz pobudzać to zrobią się zastoje i stan zapalny:-(dziewczyny jak długo pokarm bedzie w piersiach jesli nie karmie? czasem jedynie odciagam bo mnie bola piersi.
Oj tak, mojego Franka też dokarmiali. Najpierw sami, potem ja trochę chciałam bo mi go szkoda było, że niby głodny. Ale wróciliśmy do domu i szlaban na butelkę. Krzyk, płacz, wymuszanie oczywiscie sie zaczęło ale jestesmy dzielni i od ponad doby jesteśmy na piersi. Teraz popadlismy w skrajność i cały czas wisi na piersi;-);-)Laura jak sie urodzila trafiła do inkubatora tam karmili ja z butelki..
Jak po paru dniach w koncu zaczeli mi ja dawac to nie chciala ssac z cyca mimo wielu prób w szpitalu i w domu.. czasem tez jeszcze proboje ale nic z tego. Jak lezala z zoltaczka w szpitalu to mnie wypisali a jej dawali ciagle butle.. ja dowozilam jedynie moj odciagniety pokarm. Teraz nie dam rady odciagac na jej potrzeby jedynie musiala by pic z piersi ale to juz nie mozliwe..

Faceci miewaja kiepska wyobraznie - wytlumacz lopatologicznie, ze jestes tam poraniona, to zrozumie, przeciez nie jest sadysta
Ja niby teraz moge ale jestem tam w srodku tak opuchnieta (ginka twierdzi ze to normalne a m nie czuje roznicy, ze jest ciasniej), ze bol jest niewyobrazalny i nic z tego
A ze sie Twoj m wkurzyl za te dziwki to sie tylko cieszyc :-) Gorzej by bylo, jakby skorzystall z "przyzwolenia" 

M. wkurzony, zaczyna rozumiec dlaczego ja sie tak wsciekam za ta presje
Stracilam glos, glowa peka, nos zatkany calkowicie
Pech, pech, pech 

oj bardzo bym chciala , juz tak czekam na mojego szkraba. Najgorsze jest jak corcia wraca ze szkoly i sie pyta mnie a Ty jeszcze nie urodzilas , kiedy bede miala brata. Mowie jej w tedy ze jak cierpliwie czekala 15 lat na rodzenstwo to teraz tym bardziej powinna byc cierpliwa bo to juz lada dzienOj początki z dzieckiem są bardzo absorbujące, przynajmniej dla mnie pierworódki;-)
Aga7151 może za kilkanaście godzin Twój maluszek też juz będzie z Tobą ;-);-)
. No i w końcu sie doczekała, tak że Wy tez sie doczekacie. przecież to juz lada moment
.