pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dorka trzymam kciuki oby szybko poszlo. ja zaraz jade do lekarza..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
)?Mam tyle energii,ze normalnie na tylku nie moge usiasc,a dzieci mi sie trafily dosc spokojne(na razie) ;-)
Wczoraj przed 19 zatrzeslo ponownie dosc mocno,a i mniejsze ruchy ziemi tez czuc,a do tego przez ulewe z wczoraj nasza wyschnieta rzeka wypelnila sie woda i szum niesamowity,wiec jakos czlowiek tak nastawiony ze w kazdej chwili "cos" i nawet spiac-czuwa.Ale narzekac nie powinnam,bo zasnelam po 22,po 3 wstalam i przenioslam sie z Leo na tapczan,a jako ze z S.jadl o 23,tak oficjalnie zaczal sie domagac butli wlasnie o 4.Praktycznie przekaske sobie zrobil(niecale 30ml),wiec o 6 zjadl sniadanie(120ml),zmiana pieluchy i lulu.
),zjadlam sniadanie,wyprawilam S na calodniowa zmiane i ide sie polozyc.