Witam mamusie:-)miałam dużo do nadrobienia bo miałam awarie z internetem wczoraj ...
Fiore jestem w szoku że tak szybko twojemu bobasowi ząbki idą łoł..
Wikasik super te drzewka też bym takie chciała mieć u siebie na ogrodzie a szczególnie pomarańcze w ciąży wcinałam je jak głupia:-)
elive Ja próbowałam cytryny do herbaty ale to już jakiś czas temu i młodemu nic raczej nie było..
Pieszczoszka cieszę się że z Lauruni oczkami wszystko dobrze ale współczuję tego badania ...
Azula mój mały nie za bardzo lubi na brzuszku leżeć sam ale nie jest najgorzej..ZA to uwielbia na tatusiowym brzuszku spać jak nam się budzi o 3 (co dzień ) to tatuś go bierze na brzuszek i śpi jeszcze po godzince ...U mnie też lubi spać tak ...ale tata ma większy brzuch

Ja też w wózku próbowałam go tak wozić i nawet trochę leżał ..
She to gratuluję pierwszych kroków to już coś ..Ja nie wiem kiedy małego nauczę spać w łóżeczku.. A mam pytanie Jak często się budzi twój dzidziuś w nocy ??
A mój Adaś chyba przeżył ten skok rozwojowy już mimo że nie zauważyłam zbytniej różnicy w zachowaniu w czasie tego skoku ale teraz tak się dużo śmieje i to w głos a przy tym my mamy większą radochę niż on

Odpisałam tyle co pamiętałam pozostałym mamusiom życzę miłego dnia i nie marudnego przez dzieciaczki